Η απογοήτευση της Σαρλίζ Θερόν για το πρίκουελ του «Mad Max»

Mια νεότερη ηθοποιός θα ερμηνεύσει τον ρόλο στη νέα ταινία

Η Σαρλίζ Θερόν (Charlize Theron) δεν θα πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη ταινία Mad Max που επικεντρώνεται στον χαρακτήρα της κεντρικής ηρωίδας Φουριόζα, κάτι για το οποίο η ηθοποιός είπε ότι τη «θλίβει».

Σχολιάζοντας στο «The Hollywood Reporter» την απόφαση του σκηνοθέτη Τζορτζ Μίλερ να χρησιμοποιήσει στο prequel της ταινίας άλλη ηθοποιό για τον κεντρικό χαρακτήρα, ακούγεται μεταξύ άλλων και το όνομα της Άνια Τέιλορ-Τζόι (Anya Taylor-Joy) η Θερόν είπε: «Είναι δύσκολο να το χωνέψω. Ακούστε, σέβομαι απόλυτα τον Τζορτζ, αν όχι ακόμα περισσότερο μετά τη συνεργασία μας στους "Δρόμους της οργής". Είναι ένας δάσκαλος και του εύχομαι τα καλύτερα. Σίγουρα είναι λίγο θλιβερό. Μου αρέσει πολύ αυτός ο χαρακτήρας [Φουριόζα], και είμαι τόσο ευγνώμων που συμμετείχα στη δημιουργία του».

Τον περασμένο Μάιο έγινε γνωστό πως ο Τζορτζ Μίλερ σκοπεύει να γυρίσει ένα prequel του Mad Max που θα εστιάσει στον χαρακτήρα της Φουριόζα, τον οποίο ενσάρκωσε η Σαρλίζ Θερόν. Συγκεκριμένα ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος αποκάλυψε στους New York Times πως μια νεότερη ηθοποιός θα ερμηνεύσει τελικά τον ρόλο στη νέα ταινία, καθώς θεωρεί ότι τα υπάρχοντα ειδικά εφέ δεν επαρκούν.

Διαβάστε επίσης