Πάτρα: Κινητοποίηση των καθηγητών σήμερα για τα ειδικά σχολεία

 

Σε παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας προχωρά η Α' ΕΛΜΕ Αχαΐας, το μεσημέρι της Παρασκευής ζητώντας την άμεση αναστολή λειτουργίας των Ειδικών Σχολείων.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ένωσης:

"Η πολιτική ηγεσία του Υ.ΠΑΙ.Θ  δεν έχει πάρει κανένα ουσιώδες μέτρο για τα Ειδικά Σχολεία που κρατά ανοιχτά μέσα στην Πανδημία. 

Μετά από ένα χρόνο  εξακολουθεί να «αστειεύεται» με την υγεία των συναδέλφων, των μαθητών αλλά και των οικογενειών τους . 

Η εξοργιστική αδιαφορία του Υπουργείου Παιδείας τους έχει αφήσει όλους , ανοχύρωτους, χωρίς προστασία,  στο έλεος της εξέλιξης της πανδημίας.

Διεκδικούμε:

ΆΜΕΣΑ να επανεξετάσουν το αίτημα αναστολής λειτουργίας των Ειδικών Σχολείων για όσο η περιοχή βρίσκεται στο “μώβ” και με αυτό τον τρόπο να συνδράμουν στην αποφυγή ενδεχόμενων δυσάρεστων εξελίξεων. 

Η Α ΕΛΜΕ Αχαΐας καλεί τους συναδέλφους σε μαζική συμμετοχή σε Παράσταση διαμαρτυρίας στην Π.Δ.Ε., την Παρασκευή  19/02 και ώρα 12:30 και για το λόγο αυτό προκηρύσσει τρίωρη διευκολυντική στάση εργασίας από 11:00 – 14:00."

 

Διαβάστε επίσης