Δημήτρης Άνθης: Κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση από γνωστό ηθοποιό

«Με κακοποίησε σεξουαλικά το δεύτερο πρόσωπο που αναφέρει στην καταγγελία του ο Νίκος Σ.»

Συγκλόνισε ο Δημήτρης Άνθης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open και στη Σίσσυ Χρηστίδου.

Ο νεαρός δήλωσε πως το δεύτερο πρόσωπο που παρουσιάστηκε ως θύμα στην καταγγελία του Νίκου Σ. ήταν ο δικός του θύτης και πως η καταγγελία του έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Μεταξύ των όσων είπε, ανέφερε πως γνώρισε τον ηθοποιό που τον κακοποίησε το 2005, πήγανε σπίτι του και, όταν έκλεισε η πόρτα, εκείνος έγινε ένας άλλος άνθρωπος.

Υπενθυμίζεται ότι, πριν από λίγες ημέρες, έγινε γνωστή η ιστορία του Νίκου Σ. που κατηγορεί γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη για βιασμό σε ηλικία 19 ετών. Τότε μάλιστα ο Νίκος Σ. είχε αποκαλύψει πως το βράδυ που έγινε η σεξουαλική κακοποίηση, υπήρχε ακόμη ένας νεαρός στο σπίτι του ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Το πρωί του Σαββάτου ο Δημήτρης Άνθης μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου και σόκαρε, καθώς αποκάλυψε πως υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από τον νεαρό και μετέπειτα γνωστό ηθοποιό, που βρισκόταν με τον σκηνοθέτη και ηθοποιό το βράδυ της κακοποίησης του Νίκου Σ.

Ο ίδιος τόνισε παράλληλα πως δέχτηκε σεξουαλική κακοποίηση από συγγενικό του πρόσωπο σε ηλικία μόλις 10 ετών. Ανέφερε ακόμη πως για όλα όσα εξομολογείται οι γονείς του δεν ήξεραν τίποτα και τα μαθαίνουν τώρα.

 

 

Διαβάστε επίσης