Νίκος Ρουμελιώτης: Το "ευχαριστώ" του Αρχιπύραρχου στους συναδέλφους του στη Δυτική Ελλάδα

 

Εδώ και λίγες ημέρες, ο Αρχιπύραρχος Νίκος Ρουμελιώτης - μέχρι πρότινος Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας - έχει αναλάβει καθήκοντα στη νέα του θέση, στην Κέρκυρα, ως Περιφερειακός Διοικητής Ιονίων Νήσων.

Ο Νίκος Ρουμελιώτης είναι ένα παράδειγμα αξιωματικού της Πυροσβεστικής, μάχιμος πυροσβέστης σε κάθε συμβάν, άνθρωπος με υψηλή αίσθηση του καθήκοντος και βρίσκεται πάντα στο πλευρό των συναδέλφων του.

Θεωρείται από τα καλύτερα στελέχη του σώματος, ένας άνθρωπος που υπηρέτησε στην ΕΜΑΚ με μεγάλες επιτυχίες σε διασώσεις (έχει βρεθεί και στους σεισμούς της Κεφαλονιάς) ενώ υπήρξε και διοικητής της Πυροσβεστικής στην Ζάκυνθο.

Με μια ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook ευχαριστεί τους συναδέλφους και συνεργάτες του όλα αυτά τα χρόνια στην Πάτρα, γράφοντας:

"Από τη θέση του Περιφερειακού Διοικητή Π.Υ. Ιονίων Νήσων πια , θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό των Πυροσβεστικων Υπηρεσιών της Περιφερειακής Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας για τον επαγγελματισμό που επέδειξε και την αγαστή συνεργασία που είχαμε, στο πλαίσιο εκπλήρωσης του καθήκοντος μας, με εξαιρετικά για την περιοχή αποτελέσματα, τον ιδιαίτερο αυτό χρόνο που πορευθηκαμε μαζί . Να ευχαριστήσω ακόμα όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την ουσιαστική και πραγματική συνεργασία που είχαμε, επ ' ωφελεία του κοινωνικού συνόλου, καθώς και τους εθελοντές και ενεργούς πολίτες για την ανιδιοτελή προσφορά τους! Θέτουμε νέους στόχους και συνεχίζουμε!"

Ο Νίκος Ρουμελιώτης έχει αφήσει μεγάλο έργο πίσω του, τόσο στην Πάτρα και την Αχαΐα, όσο και στη Δυτική Ελλάδα.

Τα καθήκοντά του ανέλαβε ένας ακόμη άξιος αξιωματικός και μάχιμος πυροσβέστης με υψηλή αίσθηση του καθήκοντος, ο Ανδρέας Στεμπίλης.

Διαβάστε επίσης