Παναχαϊκή - ΑΕ Καραϊσκάκης 2-2

Σε ένα ματς που τα είχε όλα αλλά όχι και νικητή...

Παναχαϊκή και Καραϊσκάκης μοιράστηκαν βαθμούς, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League 2. Σε ένα ματς που τα είχε όλα αλλά όχι και νικητή...

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν την ομάδα της Πάτρας, ανοίγοντας πρώτοι το σκορ στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Ρουμπάγκουκα έκοψε στον χώρο του κέντρου και έβγαλε μπαλιά για τον Μαραθωνίτη, ο οποίος με τρομερή κούρσα πάτησε περιοχή και πλάσαρε εύστοχα τον Σούλη, πετυχαίνοντας το 1-0 για την ομάδα του. Η Παναχαϊκή πίεζε για την ισοφάριση και τελική την πέτυχε στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου. Μετά από πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Δημήτρη Ανάκογλου, ο Χρήστος Γιούσης πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους τους αντιπάλους, πήρε την κεφαλιά κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κουσκουνάς έχασε την ευκαιρία της αγωνιστικής για την Παναχαϊκή μη στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 και στην αμέσως επόμενη φάση, ο Καραϊσκάκης με τον Μαραθωνίτη (ξανά) έβαλε μπροστά τους Αρτινούς.

Η Παναχαϊκή τελικά κατάφερε να φέρει και πάλι το ματς με τον άνθρωπο που δεν της έδωσε νωρίτερα το προβάδισμα, με τον Κουσκουνά μετά από ωραία συνεργασία. Πάντως λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα, ο Αραβίδης για κακή του τύχη σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι κι έτσι το 2-2 παρέμεινε μέχρι το φινάλε.

Παναχαϊκή (Νίκος Παπαδόπουλος): Σούλης, Μαρκοπουλιώτης, Πατάπης, Πάνος, Σταμόπουλος, Αργυρόπουλος, Μουστακόπουλος, Μασούρας, Γιούσης, Μπάτροβιτς, Αραβίδης.

Καραϊσκάκης (Βασίλης Αργυρίου): Μπουργάνης, Βαν Ίπερεν, Γιαννιώτης, Ρουμπανγκούκα, Νταλακούρας, Δούμτσιος, Δεινόπαπας, Μαραθωνίτης, Τάμπας, Πανίκου, Λόβριτς.

 

Πηγή - gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ