MasterChef 5: H Άννα, τα πολλά «όχι» και τα ρεκόρ στο Twitter

Ένα σύντομο βίντεο κάνει μία γρήγορη αναδρομή στους προηγούμενους τέσσερις κύκλους του ριάλιτι. Νικητές, μοναδικές στιγμές, ατυχίες, καβγάδες, αστοχίες, πιάτα για άριστα, ταξίδια. Πρόσωπα που θυμόμαστε και πρόσωπα που έχουμε ξεχάσει. Και όταν όλα τελειώνουν, τα πάντα είναι έτοιμα για την πρεμιέρα.

Tα φώτα ανάβουν στο πλατό. Το μεγάλο σήμα φωτίζεται, οι προβολείς λούζουν με φως τους πάγκους στις κουζίνες, ένα μπλε μυστηριακό χρώμα αποκαλύπτει τα τρία σκαμπό στα οποία κάθονται οι τρεις κριτές οι οποίοι εισέρχονται αργά στον χώρο. Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ο χώρος έχει αλλάξει σε σχέση με τον αντίστοιχο των προηγούμενων κύκλων. Ανά ομάδες οι υποψήφιοι περνούν οντισιόν ετοιμάζοντας ένα πιάτο στην κουζίνα του «Master Chef». Λόγω πανδημίας, τα μέτρα είναι αυστηρά και οι αλλαγές επιβάλλονται. Όπως και οι αποστάσεις.

Οι αλλαγές είναι πολλές και τις ανακοινώνει ο θείος Λεό.
Η πρώτη είναι πως δεν υπάρχουν ομάδες.
Η δεύτερη αλλαγή είναι πως οι κριτές θα είναι παρόντες από το πρώτο λεπτό.
Και η τρίτη είναι πως με ένα πιάτο μπορούν να πάρουν το εισιτήριο για το σπίτι. Μοναδική προϋπόθεση να πάρουν τρία «ναι». Με δύο «ναι» απλά περνούν στην επόμενη φάση και κερδίζουν μία ακόμη ευκαιρία για να μπουν στο σπίτι του «Master Chef». Με ένα «ναι» πάνε και πάλι στο σπίτι, απλά στο δικό τους.

Οι υποψήφιοι πληροφορούνται πως θα πρέπει να ετοιμάσουν ένα πιάτο που θα δείχνει την προσωπικότητα, τον χαρακτήρα και το πιάτο της ζωής τους… Έτοιμοι. Το «Master Chef 5» μόλις ξεκίνησε…

Το πρόσωπο που αναδεικνύεται από το πρώτο λεπτό είναι η Άννα, από τη Θεσσαλονίκη, η οποία δήλωσε και 45 αλλά και 47 ετών μέσα σε μισή ώρα. Σημασία έχει ότι νιώθει πολύ νεότερη. Έχει κομμωτήριο αλλά χορεύει οριεντάλ και ζούμπα και στόχος της είναι να μαγέψει τους κριτές και να τρελάνει τον κόσμο. Μεταξύ των τριών χώρων που την διεκδικούν, επιλέγει την μαγειρική κι έτσι ο χορός και η κομμωτική χάνουν ένα μεγάλο ατού.

Έχει ετοιμάσει το πιάτο της on time, χορεύει παράλληλα και το twitter την αποθεώνει με κάθε τρόπο σε αυτά τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά όπου το trend πλησιάζει τα 5 χιλιάδες tweets…
 

Στη λήξη του επεισοδίου, το #masterchefGR βρίσκεται στα TOP 5 Hashhtag trends παγκοσμίως με 14 χιλιάδες tweets…

Διαβάστε επίσης