«Καλησπέρα σας, είμαι ο Χρήστος Σταϊκούρας» -Το τηλεφώνημα του υπουργού σε δύο πολίτες


Ενα μάλλον... αναπάντεχο τηλεφώνημα, από τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, δέχθηκαν δυο πολίτες που είχαν πρόγραμμα με το πρόγραμμα «Γέφυρα».

Οι δυο πολίτες είχαν καταγγείλει συγκεκριμένο πρόβλημα με την αποδέσμευση χρημάτων του προγράμματος από την τράπεζα, μέσω της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA». Λίγες ώρες αργότερα, το τηλέφωνό τους χτύπησε και στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ο υπουργός Οικονομικών.

Μιλώντας στο MEGA χθες, η κυρία Κατερίνα -που είχε προβεί στην καταγγελία- εξήγησε ότι «το απόγευμα της ίδιας ημέρας που κατήγγειλα το πρόβλημα δέχθηκα το τηλεφώνημα. Στην αρχή νόμιζα ότι με κορόιδευε ο αδερφός μου. Μίλησε φυσιολογικά. “Καλησπέρα σας, είμαι ο Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Οικονομικών” μου είπε».

Η κυρία Κατερίνα είπε στη συνέχεια ότι «στην αρχή εγώ κόλλησα. Μετά μου είπε “κάνατε κάποια καταγγελία για το πρόγραμμα Γέφυρα” και εκεί κατάλαβα ότι όντως είναι ο υπουργός. Του εξήγησα ποιο είναι το πρόβλημα και μου είπε ότι “το πρόγραμμα (σ.σ. Γέφυρα) έγινε για να βοηθοήσουμε τον κόσμο όχι να τον ταλαιπωρούμε. Θα επικοινωνήσει αργότερα μαζί σας η γραμματέας μου”».

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα με τον τρόπο αυτό η λύση του ζητήματος δρομολογήθηκε.

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστε επίσης