Εθελοντική Αιμοδοσία Πανηπειρωτικού Συλλόγου – Συνδέσμου Ναυπακτίων

25/11/2024 | 18:50

Ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών σε συνεργασία με το Σύνδεσμο των εν Πάτραις Ναυπακτίων και την ευγενική συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, διοργανώνουν Εθελοντική Αιμοδοσία, η οποία θα διεξαχθεί στο “Σπίτι του Ηπειρώτη” (Μουρούζη 14-16, 1ος όροφος), το Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2024 και ώρες 9:00 – 13:00.

Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης, Χαράλαμπος Μπονάνος προτρέπει κάθε υγιή άνθρωπο που εμπνέεται από ανθρωπιστικά και αλληλέγγυα ιδεώδη, να συμμετάσχει στην Αιμοδοσία, ιδιαίτερα εν όψει των αγίων ημερών των Χριστουγέννων, οπότε οι ανάγκες μεγεθύνονται. 

20241125_aimodosia.jpg

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη