Μαρία Κορινθίου: Μου έχει γίνει πρόταση για παρουσίαση στο Mega με τον Γρηγόρη αλλά είπα όχι

 

Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε στην εκπομπή των Roomies και μίλησε μεταξύ άλλων για την ακόρεστη όρεξη που έχει να ασχολείται με πληθώρα πραγμάτων, καθώς πέρα από το θέατρο και την οικογένειά της αυτή την περίοδο ετοιμάζει βιβλίο μαγειρικής ενώ έχει ήδη εκδώσει και δύο παραμύθια.

Η ηθοποιός μίλησε για την περίοδο της καραντίνας και το πόσο άλλαξε την καθημερινότητά της ενώ ειδική αναφορά έκανε στον Γιάννη Αϊβάζη και το γεγονός ότι σαν συνεργάτες δεν έχουν την ίδια «χημεία» που έχουν ως ζευγάρι.

«Συμφωνούμε σαν ζευγάρι πιο πολύ, σαν συνεργάτες δεν έχουμε την ίδια αισθητική, ο ένας προσπαθεί ασυναίσθητα να επιβληθεί στον άλλον. Δεν τσακωνόμαστε, ο ένας προσπαθεί να υπερισχύσει η γνώμη του έναντι στον άλλον».

Περνώντας στα επαγγελματικά της δήλωσε ότι δεν έκανε το χατίρι σε όσους δεν «πίστεψαν» σε εκείνη και πήρε στα χέρια της την κατάσταση ανεβάζοντας με τον σύζυγό της δικές τους παραστάσεις.

Παράλληλα, έχει αρνηθεί στον παρελθόν προτάσεις για παρουσίαση εκπομπής μιας και καμία δεν ταίριαζε με τα «θέλω» της.

«Μου έγιναν προτάσεις για παρουσίαση στο Mega με τον Γρηγόρη αλλά είπα “όχι” γιατί ήμουν στο ξεκίνημά μου. Θεώρησα ότι έπρεπε να δώσω βάρος στην υποκριτική».

Διαβάστε επίσης