Μονόδρομος η αναζήτηση συγκλίσεων για το καλό της αγαπημένης μας πόλης

Του Αντώνη Κουνάβη, Δημοκτικού Συμβούλου Δήμου Πατρέων

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο είναι για την Πάτρα το ανώτερο πολιτικό της όργανο, η δική της Βουλή, που καλείται να υπερασπιστεί και να προωθήσει τα συμφέροντα της πόλης.

Στο πλαίσιο αυτό, μεμψιμοιρίες και τυφλές ιδεοληψίες δεν χωρούν. Την αναγκαιότητα αυτή, που στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε καθίσταται πιο αδήριτη από ποτέ, πρέπει να κατανοήσει, πολύ περισσότερο να συμμεριστεί, εκ του αξιώματος του, πρώτος, ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, όπως βέβαια καλούνται να συμμεριστούν και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων.

Εξάλλου, ας αναλογιστούν για τη στασιμότητα και την παρακμιακή εικόνα που παρουσιάζει σήμερα η αγαπημένη μας πόλη τις δικές τους ευθύνες, κυρίως όσοι έχουν υπηρετήσει την Τοπική Αυτοδιοίκηση και στους δύο Βαθμούς της.

Η αντιμετώπιση των ιδεοληψιών της σημερινής Δημοτικής Αρχής και οι μάχες για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που αφορά την πόλη, πρέπει να γίνονται εντός του Δημοτικού Συμβουλίου και όχι απέχοντας από αυτό, πετώντας τη μπάλα στην κερκίδα.

Παράλληλα, η σύνθεση των απόψεων και η αναζήτηση των μεγαλύτερων δυνατών συγκλίσεων είναι μονόδρομος, εάν θέλουμε να υπηρετήσουμε τους Πατρινούς, σεβόμενοι τη λαϊκή εντολή τους και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μας.

Επομένως, σε ό, τι με αφορά, διευκρινίζω δημοσίως ότι  η συμμετοχή μου στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου είναι δεδομένη και αυτονόητη, καθώς οφείλω να σέβομαι την ψήφο των συμπολιτών μου.

Διαβάστε επίσης