Η Βασιλική Μιλλούση εξομολογείται: «Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι πολύ εύκολο…»

 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας, καθώς πριν από μερικές ημέρες έγιναν για δεύτερη φορά γονείς. Η Πρωταθλήτρια της Ρυθμικής Γυμναστικής υποδέχτηκε στις 4 Δεκεμβρίου την δεύτερη κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της.

Το ζευγάρι, που έχει ήδη ένα κοριτσάκι ενός έτους, τη μικρή Σοφία, κρατά πλέον στην αγκαλιά του τη δεύτερη κορούλα του που με τόση ανυπομονησία περίμενε όλους αυτούς τους μήνες.

Πριν από λίγες ώρες η αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια νέα φωτογραφία με την κόρη της μιλώντας τις δυσκολίες που βιώνει τις τελευταίες ημέρες με δύο μωρά στο σπίτι!

 «Θέλω να σας κάνω μια μεγάλη αγκαλιά όλους και κυρίως όλες τις υπέροχες μανούλες που μου στέλνουν μηνύματα κατανόησης γεμάτα αγάπη και υπέροχες ευχούλες! Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι πολύ εύκολο με δυο μωρά όμως νιώθω τόσο γεμάτη που ξεχνάω την αϋπνία μου (τρεις ώρες ύπνο... και όχι συνεχόμενες ) να είστε όλοι καλά, σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου! Καλή δύναμη και όμορφες ευχές», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης