Επικοινωνία του Πρωθυπουργού με τον δήμαρχο Πατρέων και τον Περιφερειάρχη δυτικής Ελλάδας - Τί ζήτησε ο Κ. Μητσοτάκης ενόψει της εορτής του Αγίου Ανδρέα

 

Να τηρηθούν αυστηρά τα μέτρα προστασίας κατά του covid -19, με αφορμή την εορτή του Αγίου Ανδρέα, ζήτησε ο Πρωθυπουργός στην επικοινωνία που είχε με τον δήμαρχο Πατρέων. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από τον Κώστα Πελετίδη να τηρηθούν μέτρα και να αποφευχθούν καταστάσεις που θα μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την πόλη. Ο δήμαρχος διαβεβαίωσε τον Πρωθυπουργό, ότι όλα θα γίνουν βάσει των σχετικών διατάξεων για την προστασία της δημόσιας υγείας και ο δήμος θα το διασφαλίσει αυτό με όλες τους τις δυνάμεις.  

Για την Πάτρα εξάλλου αναφέρθηκε εκτενώς και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σ. Πέτσας στη χθεσινή του ενημέρωση, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Μη γίνει η Πάτρα "Θεσσαλονίκη". 

Μην γίνει η Πάτρα «Θεσσαλονίκη»! Έκκληση Πέτσα να τηρηθούν τα μέτρα την ημέρα της μεγάλης εορτής του Αγίου Ανδρέα

Σε μήνυμά του ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυστόστομος αναφέρει:

"Ο Άγιος Ανδρέας θα είναι στα σπίτια σας..." - Το μήνυμα του Μητροπολίτη Πατρών για την ημέρα εορτής του Πολιούχου και την τήρηση των μέτρων

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

 

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δήμαρχο Πατρέων Κωνσταντίνο Πελετίδη και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη.

 

Ο Πρωθυπουργός τόνισε την ανάγκη αυστηρότατης τήρησης των υγειονομικών μέτρων ενόψει και της εορτής του πολιούχου της Πάτρας, Αγίου Ανδρέα, τη Δευτέρα.

 

Επεσήμανε μάλιστα ιδιαίτερα το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα παρατηρείται αυξημένη υγειονομική επιβάρυνση στην περιοχή, γεγονός που επιβάλει ακόμη μεγαλύτερη προσοχή από τους πολίτες και ζήτησε από τους παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να συμβάλουν σε αυτό.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ