Αστέρας Τρίπολης – Απόλλων Σμύρνης: Δεν μπόρεσε να κάνει το “διπλό”

Ο Απόλλων Σμύρνης ήταν καλύτερος του Αστέρα μέσα στην Τρίπολη, αλλά δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα, σε ματς για την 3η αγωνιστική της Superleague

Στους 12 βαθμούς έφτασε ο Αστέρας Τρίπολης μετά την ισοπαλία (0-0)με τον Απόλλωνα Σμύρνης Απόλλων Σμύρνης, την ώρα που η «Ελαφρά Ταξιαρχία» πήγε στους 5 β.

Ο Αστέρας Τρίπολης είχε στην κατοχή του την μπάλα στο ξεκίνημα του πρώτου μέρος. Ο Απόλλων Σμύρνης έδωσε.. έδαφος στους γηπεδούχους, αλλά ήταν αυτός που δημιούργησε την πρώτη μεγάλη φάση στο ματς στο 15’ (ο Φατιόν δεν μπόρεσε να νικήσει τον Παπαδόπουλο σε τετ-α-τετ).

Με το πέρας των λεπτών ο Απόλλων Σμύρνης έδειξε να «πατά» πιο… σίγουρα και στο 26’ έχασε απίστευτη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Μπαράλες δεν μπόρεσε να διώξει την μπάλα σε εκτέλεση κόρνερ, αυτή έφτασε στον Ιωαννίδη, αλλά το σουτ που έπιασε μέσα από τη μικρή περιοχή δεν μπόρεσε να νικήσει τον Παπαδόπουλο.

Στο 36’ όμως ήταν η σειρά του Αστέρα Τρίπολης να… αγγίξει το γκολ. Μετά από ατομική ενέργεια, ο Τιλίκα μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, έκανε το πλασέ, αλλά έστειλε την μπάλα να περάσει μόλις άουτ, στην τελευταία φάση του πρώτου 45λέπτου.

Ο Απόλλων Σμύρνης είχε πολύ καλή παρουσία και στην επανάληψη και απείλησε και πάλι από στημένη φάση στο 81’, με τον Λισγάρα να πιάνει την κεφαλιά και να σημαδεύει το αριστερό δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού για χέρι του Σουάρες, αλλά ο διαιτητής και το VAR έδειξαν να συνεχιστεί το παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης