Πάτρα: Πήδηξε στον Χάραδρο για να ξεφύγει - Επίθεση σε ανήλικους την ώρα που έπαιζαν

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά επιθέσεων σε ανήλικα παιδιά στην ευρύτερη περιοχή του Καστελόκαμπου και των Μποζαΐτικων.

Απόγευμα Κυριακής και την ώρα που ομάδα μαθητών έπαιζε μπάσκετ σε υπαίθριο γήπεδο κοντά στο Γυμναστήριο "Τόφαλος" 3 άγνωστοι δράστες τους επιτέθηκαν, αρπάζοντας κινητά τηλέφωνα και πορτοφόλια που είχαν αφήσει δίπλα από το σημείο που έπαιζαν και άρχισαν να τρέχουν.

123449020_732065077653734_5457791161867827131_n.jpg

ΠΗΔΗΞΕ ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΔΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ

Οι νεαροί τους αντιλήφθηκαν άμεσα και κατάφεραν να τους προφτάσουν, ακινητοποιώντας τα 2 από τα 3 άτομα. Ο τρίτος για να ξεφύγει πήδηξε και άρχισε να τρέχει μέσα στην κοίτη του Χάραδρου.

Ένας από την παρέα των ανηλίκων κάλεσε την Αστυνομία, ωστόσο μέχρι να φτάσει το περιπολικό, οι 2 άγνωστοι κατάφεραν να ξεφύγουν και να γίνουν καπνός.

Στην περιοχή προκλήθηκε τεράστια αναστάτωση, η αστυνομία βρέθηκε για αρκετή ώρα στο σημείο αναζητώντας τους δράστες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για Ρομά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που στην περιοχή συμβαίνουν περιστατικά επιθέσεων, ιδιαίτερα προς ανήλικους που τα Σαββατοκύριακα κυκλοφορούν σε παρέες για την καθιερωμένη βόλτα με τους φίλους τους, με τους κατοίκους της περιοχής να είναι ανάστατοι και να κλειδώνονται σπίτια τους με το που πέσει το σκοτάδι.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ