Ανατροπή και νίκη για τη Νάπολι

Σκόραραν τα αδέλφια Ινσίνιε

Ο Ρομπέρτο Ινσίνιε... τρόμαξε τη Νάπολι, αλλά ο μεγαλύτερος (και σαφώς διασημότερος) αδελφός του, Λορέντσο, έδωσε την απάντηση και οι «παρτενοπέι» νίκησαν με ανατροπή 2-1 εκτός έδρας τη Μπενεβέντο, σε αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Ο μικρότερος των αδελφών Ισνίνιε άνοιξε το σκορ στο 30΄ και στη συνέχεια το ματς ήταν μονόλογος για τη Νάπολι, η οποία μάλιστα είχε δοκάρι στο 44΄ σε κεφαλιά του Κώστα Μανωλά (έπαιξε όλο το 90λεπτο). Τελικά, ο Λορέντσο Ινσίνιε ισοφάρισε στο 60΄ και ο Πετάνια επτά λεπτά αργότερα ολοκλήρωσε την ανατροπή για την ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο, που έχει κάνει το «4 στα 4» μέσα στο γήπεδο, αλλά έχει μία ήττα «στα χαρτιά» (και αφαίρεση ενός βαθμού) από το ματς με τη Γιουβέντους που δεν έγινε ποτέ.

Σε άλλο αγώνα, στο «Ένιο Ταρντίνι», η Πάρμα έσωσε το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) απέναντι στη νεοφώτιστη Σπέτσια, χάρη σε πέναλτι του Κούτσκα στις καθυστερήσεις. Νωρίτερα, η Κάλιαρι επικράτησε 4-2 της ουραγού Κροτόνε, με τον Μπάμπη Λυκογιάννη να πετυχαίνει το πρώτο γκολ των νικητών.

Διαβάστε επίσης