Οσοι σιωπούν είναι "ασυμπτωματικοί" φασίστες

του Νίκου Μοίραλη, Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Πατρέων


Μετά την δίκη των συνταγματαρχών της Χούντας είναι η πρώτη φορά στην μεταπολίτευση όπου κοινοβουλευτικό κόμμα οδηγείται πίσω από τα κάγκελα των Ελληνικών φυλακών κατηγορούμενη ως εγκληματική οργάνωση.

Η απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης επιβεβαίωσε το κοινό αίσθημα και καταδίκασε τη Χρυσή Αυγή για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, την επίθεση στους Αιγύπτιους ψαράδες, τον ξυλοδαρμό των μελών του ΠΑΜΕ και μια σειρά άλλων ενεργειών.

Η Ελληνική κοινωνία, τα ΜΜΕ και το κοινοβουλευτικό σύστημα έχουν ευθύνες για την άνοδο του νεοναζιστικού μορφώματος;;;!!!!

Κατά την άποψη μου, ναι έχουν!

Από την αρχή της οικονομικής κρίσης και την υπογραφή του πρώτου μνημονίου...

-Κάποιοι δέχθηκαν να γιγαντώσουν μαζί τους στις πλατείες των αγανακτισμένων.

-Κάποιοι έταζαν ένα διαφορετικό μίγμα πολιτικής χωρίς περικοπές και δημοσιονομικά μέτρα αποκαλώντας τους κυβερνώντες Γερμανοτσολιάδες και Μερκελιστές.

-Κάποιοι τους δέχθηκαν ως συνομιλητές και τους έδωσαν βήμα στις τηλεοπτικές οθόνες χαϊδεύοντας τους & υμνώντας τις δράσεις τους.

-Κάποιοι δέχθηκαν να ψηφίσουν νομοσχέδια μαζί τους για να εξυπηρετήσουν τα μικροκομματικά τους συμφέροντα.

-Κάποιοι στην αυτοδιοίκηση δέχθηκαν να κλείσουν το μάτι στην Χρυσή Αυγή ενόψει δεύτερου γύρου περιγράφοντας τις ψήφους στους φασιστες ως ψήφους διαμαρτυρίας.

-Κάποιοι έβλεπαν τις επιθετικές δράσεις τους κι όμως σιωπούσαν γιατί τα βέλη της Ναζιστικής Οργάνωσης έπεφταν σε άλλους στόχους.

-Κάποιοι σιωπούσαν επι μια δεκαετία.

#Τωρα #ομως #Οσοι #σωπαινουν #ειναι #ασυμπτωματικοί #Φασίστες

Είναι στο χέρι μας να μην επιτρέψουμε ξανά την άνοδο ακροδεξιών δυνάμεων και να μην ζήσουν τα παιδιά μας μια νέα εκκόλαψη του φιδιού.

Τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά!
 

Διαβάστε επίσης