Επίκειται συνάντηση Μέσι-Γκουαρντιόλα

Εχουν ήδη μιλήσει τηλεφωνικά

Στην Μπαρτσελόνα είναι σίγουροι: αυτή που ξεκινά τη Δευτέρα θα είναι μια σημαντική εβδομάδα για το μέλλον του Λιονέλ Μέσι.

Η παρουσία στην πόλη του Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος έχει σπίτι στη Βαρκελώνη και χθες θεάθηκε σε δείπνο με την οικογένειά του σε ένα μοντέρνο εστιατόριο της πόλης, τροφοδοτεί τις φήμες ότι ο «ψύλλος» θέλει να πάει στη Μάντσεστερ Σίτι.

Σύμφωνα με τις αναφορές της εφημερίδας «Mundo Deportivo», ο Μέσι και ο Γκουαρντιόλα έχουν ήδη μιλήσει τηλεφωνικά και τις επόμενες μέρες θα συναντηθούν, ακόμη κι αν στο μεταξύ ο Αργεντινός, ο οποίος εξακολουθεί να έχει συμβόλαιο με την «Μπάρτσα», θα πρέπει να εμφανιστεί στο σύλλογο όταν ξαναρχίσουν οι προπονήσεις. 

Στη Βαρκελώνη υπάρχει επίσης ο Φεράν Σοριάνο, διευθύνων σύμβουλος των «πολιτών», ο οποίος επέστρεψε στην πατρίδα του για προσωπικές υποθέσεις συμπεριλαμβανομένης της αναδιάρθρωσης της Χιρόνα, του συλλόγου στον οποίο είναι ο πλειοψηφικός μέτοχος με ποσοστό 47%. Όπως εικάζεται, στη συνάντηση Μέσι - Γκουαρντιόλα θα είναι παρών κι αυτός. 

Εν τω μεταξύ, ο Μέσι επιμένει για να βρει μια φιλική συμφωνία προκειμένου να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα. Όπως γράφει η Sport, ο άσος των Καταλανών δεν θα ήθελε να φύγει εν μέσω διαμάχης και δικαστικών συγκρούσεων και, ισχυρίζεται, ότι γι΄ αυτόν τον λόγο είχε γνωστοποιήσει εγκαίρως τις προθέσεις του στη διοίκηση.

Ο Μέσι δεν θέλει πόλεμο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ή διενέξεις στο δικαστήριο με την τρέχουσα ομάδα του και συνεχίζει να ζητεί μέσω των εκπροσώπων του «σύμφωνο μη επιθετικότητας». Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα δεν φαίνεται πρόθυμη να τον ευχαριστήσει και του έχει υπενθυμίσει πολλές φορές ότι υπάρχει συμβόλαιο που ισχύει έως τις 30 Ιουνίου 2021.

Διαβάστε επίσης