Η αλυσίδα Ρουμελιώτης Supermarkets επιλέγει τοπικά προϊόντα από Αχαϊα και Ηλεία

Επιλέγουμε προϊόντα που παράγονται στην Ηλεία και την Αχαΐα και ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό!

Η αλυσίδα Ρουμελιώτης Supermarkets είναι οικογενειακή επιχείρηση και δραστηριοποιείται στο κανάλι της λιανικής πώλησης με 23 καταστήματα και κέντρα διανομήςστους νομούς της Ηλείας και της Αχαΐας από το 2000.

Έως το 2015, αριθμεί 8 καταστήματα σε Βάρδα, Λεχαινά, Γαστούνη, Κρέστενα, το πρώτο της κατάστημα στην Πάτρα στην οδό Αγ. Ιωάννη Πράτσικα και έπειτα στον Πύργο, την Κυλλήνη και στο Λάππα. Το 2016 είναι η χρονιά που η μεγαλύτερη πλέον τοπική αλυσίδα στο νομό Ηλείας, επιτυγχάνει σημαντική συμφωνία με τον Όμιλο JUMBO, λαμβάνοντας την αποκλειστική συνεργασία για το νομό. Έκτοτε έχει επεκταθεί έχοντας ανοίξει τρία ακόμη καταστήματα σε κομβικά σημεία μέσα στην πόλη της Πάτρας, στην Έλληνος Στρατιώτη 122, στη Λύκονος& Χρ. Τζαβέλλα και στην Ακρωτηρίου 257, ενώ έχει αποκτήσει πλέον σημαντική παρουσία σε Ζαχάρω, Αρκούδι, Βαρθολομιό, Καράτουλα, Σταυροδρόμι, Πανόπουλο και Καλάβρυτα.

Ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας κ. Γιώργος Ρουμελιώτης επιλέγει σταθερά ως στρατηγικούς προμηθευτές επιχειρήσεις που στηρίζουν τον τόπο του και την κοινωνία όπου ανήκουν το προσωπικό και οι πελάτες των Ρουμελιώτης Supermarkets.

Φέτος τον Αύγουστο τα καταστήματα Ρουμελιώτης με την καμπάνια Στηρίζουμε τοπικά! σας παρουσιάζουν μέσα από δυνατές προσφορές προϊόντα που αγαπούν όλοι οι καταναλωτές, αλλά πιθανόν δεν γνωρίζουν ότι παράγονται τόσο κοντά τους:

Η Λουξ είναι εδώ και 70 χρόνια η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών και βρίσκεται στοΚεφαλόβρυσο στην Πάτρα. Ξεκίνησε να παράγει πορτοκαλάδα, λεμονάδα και γκαζόζα στην παλιά πόλη της Πάτρας, στην οδό Παντοκράτορος και σήμερα εξάγει σε 27 χώρες του κόσμου.

 

Η Φάρμα Ηλείας είναι πρότυπη μονάδα γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων, που παράγονται από φρέσκο αγελαδινό γάλα και έχει την έδρα της στα Καβάσιλα Ηλείας.

 

Η αχαϊκή βιομηχανία γάλακτος ΑΒΙΓΑΛ είναι η εταιρεία των γνωστών «τυροκομικών ΠΑΝΤΕΛΗ», η οποία παράγει για περισσότερα από 50 χρόνια εξαιρετικά τυροκομικά προϊόντα από φρέσκο ελληνικό γάλα στη Βαλμαντούρα Αχαΐας.

 

Η ποτοποιία-αποσταγματοποιία VANTANA είναι 100% ελληνική εταιρεία και παράγει αποστάγματα υψηλής ποιότητας από αργή απόσταξη 15 αρωματικών σπόρων και βοτάνων. Βρίσκεται στην περιοχή Πλατανόβρυση Πατρών.

 

Η εταιρεία ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ εδρεύει στην Ελίκη Αιγίου και δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά των κατεψυγμένων αλιευμάτων.

 

Η οικογένεια Μπριντζίκη ιδρύει το οινοποιείο το 1994 στο χωριό Λατζόικοντά στην Αρχαία Ολυμπία, ενώ το 2012 το Κτήμα Μπριντζίκη χαρακτηρίζεται το πρώτο πράσινο οινοποιείο στην Ελλάδα. Την ίδια χρονιά ιδρύεταιη ΗλειακήΖυθοποία με νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις, δίπλα από το οινοποιείο και μέσα στο χώρο του Κτήματος και η οικογένεια Μπριντζίκης λανσάρει τη δική της μπύρα με το brandname OLYMPICAMAGNA.

 

Η αλυσίδα supermarket Ρουμελιώτης φέτος το καλοκαίρι επιλέγει προϊόντα που παράγονται στον τόπο μας και καλεί τους καταναλωτές της να τα δοκιμάσουν μαζί!

Διαβάστε επίσης