Ρουμελιώτης super market , σας φροντίζουμε κάθε μέρα...

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ 257 ΠΑΤΡΑ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 6ΜΜ.

 

Τα σουπερμάρκετ Ρουμελιώτης ξεκινούν το 2000 με το πρώτο κατάστημα στην πόλη της Βάρδας. Η επιτυχημένη έναρξη του πρώτου αυτού καταστήματος, οδηγεί σύντομα στο άνοιγμα του δεύτερου καταστήματος στα Λεχαινά  Ηλείας το 2003.

Μήνες μετά, το 2004 ένα νέο κατάστημα κοσμεί με τη παρουσία του την είσοδο της πόλης Γαστούνης. Η ανάγκη για Κέντρο Διοίκησης και Κέντρο Διανομής είναι πλέον γεγονός. Έτσι το 2009 στη Γαστούνη, σε ιδιόκτητη έκταση είκοσι  δύο στρεμμάτων, ιδρύεται το Κέντρο Διανομής και τα Κεντρικά Γραφεία του Ομίλου που αποσκοπούν στην εξυπηρέτηση του συνόλου των επιχειρήσεων «Ρουμελιώτης». Η επιτυχία συνεχίζεται και οδηγεί στο άνοιγμα νέων σουπερμάρκετ, αρχίζοντας από την Κρέστενα το 2010. Ακολουθεί  το κατάστημα της Πάτρας το 2011 (στην οδό Αγ. Ιωάννη Πράτσικα) και τον Μάιο του 2013 εγκαινιάζεται το κατάστημα του Πύργου. Το 2014 στο δυναμικό της εταιρείας προστίθεται ένα ακόμη κατάστημα στην Κυλλήνη, έπειτα ένα ακόμα στη Βάρδα και το 2015 στο Λάππα.

Το 2016 είναι η χρονιά που η μεγαλύτερη πλέον τοπική αλυσίδα στο νομό Ηλείας επιτυγχάνει σημαντική συμφωνία με τον Όμιλο JUMBO λαμβάνοντας την αποκλειστική συνεργασία για το νομό. Έτσι γεννιέται ένα υπερσύγχρονο κατάστημα στην περιοχή της Γαστούνης. Σε 1500 τμ πωλήσεων, οι πελάτες μπορούν να κάνουν ολοκληρωμένες αγορές, αφού το κατάστημα συνδυάζει προϊόντα σουπερμάρκετ αλλά και JUMBO. Ταυτόχρονα, τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς το Κέντρο Διανομής μεταφέρεται σε νέο χώρο στην Αρετή Ηλείας, όπου σε έκταση 3000 τμ φιλοξενούνται πλέον οι πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις logistics του Ομίλου. Η χρονιά κλείνει με τη δημιουργία του 11ου καταστήματος- και 3ου στο νομό Αχαΐας- στην περιοχή πλησίον του γηπέδου της Παναχαϊκής. Στις αρχές του 2017, στο νοτιότερο άκρο της Ηλείας, τη Ζαχάρω, ανοίγει τις πόρτες του στην τοπική κοινωνία το 12ο κατάστημα, ενώ αρχές Ιουλίου ξεκινά τη λειτουργία του και το 13ο κατάστημα του Ομίλου στην τουριστική περιοχή Αρκουδίου. Τον ίδιο μήνα, λίγες ημέρες αργότερα καλωσορίζουμε στον Όμιλο και το 14ο κατάστημα στο κέντρο του Βαρθολομιού, ενώ το Δεκέμβρη του 2017 ξεκινά και το 15ο κατάστημα στην περιοχή του Πανόπουλου, δίνοντας αγοραστικές λύσεις στον κόσμο της ορεινής Ηλείας. Στις αρχές του 2018 η εταιρεία υποδέχεται μια καινοτόμα δραστηριότητα, αυτή των πολυκαταστημάτων, εγκαινιάζοντας στην Αρετή Ηλείας πρατήριο υγρών καυσίμων-supermarket-καφέ/εστιατόριο. Τον Αύγουστο του 2018 ακολουθούν άλλα δύο καταστήματα  στο Σταυροδρόμι  και στα Τριπόταμα Αχαΐας. Το Δεκέμβρη του 2018 η εταιρεία εγκαινιάζει το 20ο κατάστημα στη Πατρα Αχαΐας. Τον Οκτώβριο του 2019 η εταιρεία εγκαινιάζει το 21ο κατάστημα στα Καλάβρυτα Αχαΐας.

Η ποιότητα των προϊόντων καθώς και η μεγάλη ποικιλία που μπορεί να βρει ο καταναλωτής στα καταστήματα επιβεβαιώνεται από την επισκεψιμότητα αλλά και από τους ικανοποιημένους πελάτες που καθημερινά αντιλαμβάνονται τη δύναμη της αλυσίδας και την προσφορά της στις τοπικές κοινωνίες. Στη διάρκεια όλων αυτών των ετών, και με δεδομένα τα σημαντικά ποσοστά ανάπτυξης, κρίθηκε απαραίτητη η δημιουργία οργανωτικής δομής, ώστε να διεκπεραιώνονται ορθά και αποτελεσματικά οι όποιες δραστηριότητες, με γνώμονα  το όφελος και την εξυπηρέτηση των πελατών, συνεργατών και προσωπικού. Έτσι η εταιρεία δομήθηκε στα πρότυπα των οργανωμένων επιχειρήσεων του σύγχρονου λιανεμπορίου, απαρτιζόμενη πια από τμήματα HR, αγορών, πωλήσεων, τεχνικής υποστήριξης, χονδρικής, marketing, κλπ.

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη του «Ομίλου Ρουμελιώτη», αποδεικνύεται έμπρακτα και καθημερινά. Η εταιρεία απασχολεί σήμερα πάνω από 200 άτομα πλήρους απασχόλησης, καταγόμενα ως επί το πλείστον από πόλεις και χωριά στα οποία βρίσκονται τα καταστήματα. Παράλληλα με αυτό, βασική αρχή της εταιρείας είναι η συνεργασία με τοπικούς εμπόρους και προμηθευτές, που φτάνουν περίπου τους 150, και προέρχονται από όλους τους παραγωγικούς κλάδους όπως αυτοί της οινοποίησης, των γαλακτοκομικών, του φρέσκου κρέατος, των αγροτικών προϊόντων, κλπ. Ταυτόχρονα, ο «Όμιλος Ρουμελιώτη» συμμετέχει ενεργά στα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα με σημαντικές χορηγίες και προσφορές.

Η παρουσία της αλυσίδας σουπερμάρκετ Ρουμελιώτη είναι πλέον έντονη από το βορειότερο έως το νοτιότερο άκρο του νομού Ηλείας, αλλά και στην περιοχή της Αχαΐας. Έτσι ο «Όμιλος Ρουμελιώτη» συγκαταλέγεται στην πρώτη πεντάδα των μεγάλων τοπικών επιχειρήσεων και η μεγαλύτερη σε τοπικό επίπεδο, στο χώρο του σουπερμάρκετ.

Η εταιρία «Γ. Ρουμελιώτης Α.Ε.Β.Ε», με σκληρή, επίμονη αλλά κυρίως έντιμη εργασία,  δεσμεύεται να συνεχίσει και να επεκτείνει αυτή τη πετυχημένη πορεία της στους νομούς Ηλείας, Αχαΐας και λοιπούς όμορους νομούς, στοχεύοντας στην αέναη ανάπτυξη του Ομίλου, μέσα από νέα καταστήματα και νέες καινοτόμες δράσεις, με την αποδοχή πάντα των πελατών και συνεργατών της, έχοντας ως κύριο στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της, σε ποιότητα, ποικιλία, εξυπηρέτηση και ανταγωνιστικές τιμές.

 https://roumeliotis-sm.gr/el/ 

Διαβάστε επίσης