Ηλεία: Υπό έλεγχο η φωτιά - "Μάχη" επίγειων και εναέριων πυροσβεστικών δυνάμεων - Αναφορές για εμπρησμό - ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΤEMPO24.NEWS

ΚΑΙΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Νεότερη Ενημέρωση: Υπό έλεγχο έχει τεθεί σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, η δασική πυρκαγιά στην Ωλένη Ηλείας, που το μεσημέρι της Κυριακής εκδηλώθηκε στην περιοχή Κλεινδιά. Τα μέτωπα είναι αρκετά ωστόσο οι ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν από γη και αέρος, έχουν καταφέρει να τα ελέγξουν.

5555.jpg 

66666.jpg

Υπενθυμίζεται πως από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δύσβατη περιοχή και "δυνάμωσε" γρήγορα λόγω των δυνατών ανέμων, δεν κινδυνεύουν μέχρι στιγμής κατοικημένες περιοχές. Συμφωνα με πηγές του tempo24.news, υπάρχουν αναφορές και ενδείξεις πως πρόκειται για εμπρηστική ενέργεια. Γεγονός που ερευνάται από τις αρμόδιες αρχές. 

fotia_ileia_arxiki_0.jpg

88888.jpg

Επικεφαλής της επιχείρησης είναι ο Συντονιστής των Πυροσβεστικών Υπηρεσίων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου – Ιονίων Νήσων, Γιάννης Πετρούτσος. Παρών είναι και ο  Περιφερειακός Διοικητής Δυτικής Ελλάδας Νίκος Ρουμελιώτης και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Μαρτζάκλης. 

2222.jpg

11111.jpg

3333.jpg

Πρώτη Ενημέρωση: Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις από γη και αέρος επιχειρούν στη δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δύσβατη περιοχή, το μεσημέρι της Κυριακής στον Κλεινδιά Ηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, στη μάχη με τις φλόγες έχουν ριχθεί 40 πυροσβέστες με 20 οχήματα και 22 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Από αερός συνεχείς ρίψης νερού κάνουν συνολικά 6 πυροσβεστικά αεροσκάφη (2 καναντέρ, 2 πεζετέλ και 2 ελικόπτερα έρικσον). Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Από την πυρκαγιά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικημένες περιοχές. 

Επικεφαλής της επιχείρησης είναι ο Συντονιστής των Πυροσβεστικών Υπηρεσίων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου – Ιονίων Νήσων, Γιάννης Πετρούτσος 

fotia_ilia.jpg

fotia_ileia3.jpgfotia_ileia2.jpg

fotia_ileia.jpg

ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ: ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΟΥΛΔΗΣ

Διαβάστε επίσης