ΠΑΟΚ: Αυλαία με στόχο τη νίκη γοήτρου

Με Αρη την Κυριακή

Ολοκληρώνει αύριο την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, αυτό της Κυριακής κατά του Αρη, στην Τούμπα (20.00) όπου μοναδικός στόχος είναι η νίκη γοήτρου.

Σήμερα στην προτελευταία προπόνηση της εβδομάδας επανεμφανίστηκε στο πρόγραμμα ο Δημήτρης Πέλκας, που επέστρεψε από τη Γερμανία, μετά την σχετική άδεια που εξασφάλισε, προκειμένου να διευθετήσει προσωπικά του ζητήματα. Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, βρέθηκε ξανά στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας, αφού ακόμη δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Ο Πέλκας αναμένεται να μείνει εκτός και από την τελευταία αναμέτρηση του ΠΑΟΚ, ενώ θα είναι και πάλι στην διάθεση του προπονητή του ο Ομάρ Ελ Καντουρί που εξέτισε την ποινή μιάς αγωνιστικής και θα είναι και στο αρχικό σχήμα της ομάδας του.

Στο εκπαιδευτικό δίτερμα που έγινε σήμερα, φάνηκε πως ο Αμπέλ Φερέϊρα δεν θα κάνει αλλαγές στον κορμό, πλην της επιστροφής του μαροκινού χαφ, που θα πάρει μάλλον την θέση του Εσίτι.

Ερωτηματικό παραμένει η κατάσταση του γκολκίπερ Πασχαλάκη που αν δεν καταφέρει να ξεκινήσει στον αγώνα τότε θα απανακάμψει μετά από μήνες απραξίας ο Ζίφκο Ζίφκοβιτς.

Διαβάστε επίσης