Ποδοσφαιρική ομάδα συστήνουν οι βουλευτές της ΝΔ με τη συμμετοχή και του Κ. Μητσοτάκη

 

 

Ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Καλαφάτης είναι γνωστός για την αγάπη που τρέφει προς τον αθλητισμό και ιδίως προς το ποδόσφαιρο.

Έτσι δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πρότεινε όμως μάθαμε στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να δημιουργηθεί ομάδα ποδοσφαίρου στην οποία θα συμμετέχουν οι «γαλάζιοι» βουλευτές. Προτάθηκε μάλιστα τα έσοδα από τους αγώνες που θα δίνονται, να πηγαίνουν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Ο κ. Μητσοτάκης δέχθηκε (άλλωστε και ο ίδιος όποτε βρίσκει το χρόνο παίζει ποδόσφαιρο) οπότε τώρα μένει να συγκροτηθεί η ομάδα.

Ήδη έχει κάνει κρούση ξεκινώντας από τους υπουργούς (ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κώστας Τσιάρας για παράδειγμα έπαιζε και πριν από χρόνια στη διακομματική ομάδα της Βουλής, ενώ ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας επίσης γνωρίζει ποδόσφαιρο – αν και παλιός μπασκετμπολίστας) και κατεβαίνοντας προς τους απλούς βουλευτές και είναι θέμα χρόνου να συμπληρώσει τουλάχιστον 16άδα. Εννοείται πως στην ομάδα θα συμμετέχει και ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Διαβάστε επίσης