Καραμανλής: Τον κ. Τσίπρα δεν τον στοχοποιεί η Ν.Δ., δυστυχώς τον έχει στοχοποιήσει η ίδια η πραγματικότητα

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Τον Αλέξη Τσίπρα δεν τον στοχοποιεί η Ν.Δ., δυστυχώς τον έχει στοχοποιήσει η ίδια η πραγματικότητα, υποστηρίζει στη Realnews ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής για τις καταγγελίες που έχουν έρθει στη δημοσιότητα για τον Νίκο Παππά.

«Το δεξί του χέρι πρωταγωνιστεί σε μια πρωτοφανή υπόθεση ''μαγαζιών'' και ''παραμάγαζων'' και ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ τον καλύπτει», προσθέτει ο Κ. Αχ. Καραμανλής, ο οποίος τονίζει ότι αυτή η υπόθεση θα διερευνηθεί μέχρι τέλους. "Τον κ. Τσίπρα δεν τον στοχοποιεί η Ν.Δ., δυστυχώς τον έχει στοχοποιήσει η ίδια η πραγματικότητα. Εμείς αυτό που λέμε είναι το αυτονόητο, ότι αυτή η σκοτεινή υπόθεση ασφαλώς και θα διερευνηθεί μέχρι τέλους. Αλλά και ότι θα ήταν σημαντικό για την ίδια τη δημοκρατία μας αν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έπαιρνε μια γενναία πολιτική απόφαση και διαχώριζε τη θέση του από όσα απίστευτα αποκαλύπτονται για τη συγκρότηση εξωθεσμικών κέντρων εξουσίας… Δυστυχώς, όμως, δεν το κάνει. Αρα, τι λέει η πραγματικότητα; Οτι το δεξί χέρι του κ. Τσίπρα πρωταγωνιστεί σε μια πρωτοφανή υπόθεση «μαγαζιών» και «παραμάγαζων». Και ότι ο ίδιος ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ακόμα τον καλύπτει" τονίζει.

Μετά τους τρεις νέους σταθμούς μετρό που δόθηκαν στο επιβατικό κοινό στις αρχές της εβδομάδας, ο Κ. Αχ. Καραμανλής ξεκαθαρίζει πως επόμενος στόχος είναι να παραδοθούν το 2022 οι σταθμοί Μανιάτικα, Δημοτικό Θέατρο και Πειραιά.

Διαβάστε τη συνέντευξη στη Realnews

Διαβάστε επίσης