Γκλέτσος: «Είμαι “κλινικά αριστερός”, εμπνέομαι από τον Αλέξη Τσίπρα και συμπαθώ τον Κώστα Καραμανλή»

«Τον Μπακογιάννη δεν μπορεί να τον κρίνει κανένας γιατί είναι μια κατηγορία μόνος του»

Την… περίεργη πολιτική του ιδεολογία και την προτίμησή του σε πρώην πρωθυπουργούς εκφράζει μεταξύ άλλων ο Απόστολος Γκλέτσος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Εspresso» και την Βίβιαν Μπενέκου.

«Είμαι “κλινικά αριστερός”, εμπνέομαι από τον Αλέξη Τσίπρα και συμπαθώ τον Κώστα Καραμανλή», αναφέρει, μεταξύ άλλων, το μέλος της Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Μάλιστα, θεωρεί ότι η συμμετοχή του στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία αποτελεί πεδίο δόξης λαμπρό για τα σχέδιά του.

Ταυτόχρονα εξαπολύει επίθεση κατά του δημάρχου της Αθήνας Κώστα Μπακογιάννη: «Τον Μπακογιάννη δεν μπορεί να τον κρίνει κανένας γιατί είναι μια κατηγορία μόνος του. Προχωράει χωρίς κανένα εμπόδιο στον δρόμο του και κατακτά τους στόχους του τον έναν μετά τον άλλον στο πιάτο του, χωρίς να κουνήσει το δαχτυλάκι του. Δημιούργησε 400 φωτογραφικές θέσεις στον Δήμο Αθηναίων και, άκουσον άκουσον, του μαράθηκε και ο χλοοτάπητας στην Ομόνοια».

 

Διαβάστε επίσης