Πάτρα: Λουκέτο σε δυο καταστήματα για...μόλις δυο υπεράριθμα άτομα - Κλείνουν για 15 ημέρες - Τι αναφέρει επιχειρηματίας - ΦΩΤΟ

ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ

Στην αναστολή λειτουργίας δυο καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος που δραστηριοπιούνται στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου στην Πάτρα, προχώρησαν τα στελέχη μικτών κλιμακιών που διενεργούν ελέγχους για την εφαρμογή των μέτρων για τον κορονοϊο.

Πρόκειται για τα καταστήματα με τις επωνυμίες "Macao" και "Carousello, στα οποία σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, το βράδυ της Παρασκευής οι ελεγκτές εντόπισαν να υπάρχουν βάσει της κείμενης νομοθεσίας, μόλις 2 άτομα υπεράριθμα! Η απόφαση για το 15νθημερο λουκέτο, έχει προκαλέσει αναστάστωση και δυσφορία στους επιχειρημάτιες του κλάδου. Υποστηρίζουν πως πρόκειται για "άδικη απόφαση", τη στιγμή που ανά την Ελλάδα, καταγράφονται περιστατικά - πανηγύρια κλπ- με τους παρευρισκόμενους να είναι εκατοντάδες, να μην τηρείται κανένα μέτρο ασφάλειας για τον covid-19 και να επιβάλλονται, μόνο χρηματικά πρόστιμα. Κάτι, που όπως επισημαίνεται στην περίπτωση των δυο Πατρινών επιχειρηματιών δε συνέβη. Η απόφαση ήταν άμεση και κατασταλτική καταγγέλεται. 

Ο Αλέξης Μάκκας, ιδιοκτήτης του "Macao" σχολιάσε με ανάρτηση του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, με καυστικό τρόπο τη συγκεκριμένη απόφαση. 

"Καφεδάκι στον αγαπημένο δρόμο 
Macao •We Love This Place• 
Καλημέρα το τελευταίο μάλλον για καλοκαίρι !!!! Και βλέπουμε !!!!
Και για να συμπληρώσω αυτή την ανάρτηση 11:30 το πρωί έμαθα από όργανο της τάξης ότι το μαγαζί για έλεγχο που έγινε χθες επρεπε να έχει κλείσει για 15 ημερες έχοντας υπέρ αριθμό 17 άτομα και μη πληρώντας τις αποστάσεις που ο νόμος υποδεικνύει !!!
Τρέχοντας λοιπόν κλείνουμε !!!!!
Λες και αυτό φέρνει τον φόβο για επιδημία !!!!
Τα αεροπλάνα γεμάτα κόσμο ,το ανοιγμα των συνόρων με ξένα περιστατικά απ όλο τον κοσμο , αυτό δεν είναι παράλογο με τα πάντα να ελέγχονται αλλά τελικά να την πληρώνει η εστίαση από τους γνωστούς-αγνώστους των υπηρεσιών που πλέον δεν έχουν κανένα όριο !!!!
Τα πανηγύρια με τους χιλιάδες κόσμου , τα ελεύθερα πάρτι σε παραλιες αλλά ολος τυχαίος οργανωμένα , τα club με τον συνωστισμό και τον χαμό και τα μπιτσομπαρα με τον έναν πάνω στον άλλο δεν δημιουργούν πρόβλημα!!!
Εκεί όλα είναι υπό έλεγχο !!!
Οι 17 πελάτες θα μας κολλήσουν όλους τον ιο !!
Ευτυχισμένος λοιπόν ότι τα μέτρα λειτουργούν στο έπακρο και πεπεισμένος ότι όλα πάνε καλά σε αυτό το κράτος κλείνουμε για να προστατεύσουμε τον κόσμο από αυτο που απειλείτε (από την πολυκοσμία του κέντρου )!!!! Χαχαχαχ
Με 17 πελατες α και να προσθέσω οι δυο ήταν οι συνέταιροι χθες χαχαχα !!!
Δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω η να γελάσω !!! Αυτό που ξέρω είναι ότι τα πράγματα δείχνουν τον δρόμο τους για το χειμώνα που έρχεται !!!!
Καλή υπομονη σε όλους και καλά μυαλά !!!!
Συγχαρητήρια στους υπεύθυνους όπου και οποίοι και αν είναι !!!!!"

107828529_2714571998820300_818067875831144680_n.jpg

Διαβάστε επίσης