Πάτρα Ενωμένη – Νίκος Παπαδημάτος: Υποκριτική η στάση Πελετίδη- Έδιωξαν εργαζόμενους

 

Η παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» προχώρησε στην εξής ανακοίνωση:

«Για μία ακόμη φορά αποδείχτηκε η πολιτική υποκρισία του Δημάρχου Πατρέων, κ. Πελετίδη, ο οποίος υπερηφανεύεται για... την στήριξή του προς τους εργαζομένους. Προ ολίγων μηνών, δύο εργαζόμενες του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ), οι οποίες προσέφεραν τις υπηρεσίες τους επί σειρά ετών, βρέθηκαν εκτός ΚΟΔΗΠ.

Αν και είχε δεσμευθεί ο Δήμαρχος (μετά και από την σχετική ερώτηση του Δημοτικού Συμβούλου και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Κοινωνικού Οργανισμού, Κωνσταντίνου Σβόλη) ότι θα παρουσιαζόταν προς επίρρωση των απόψεων των δύο πρώην εργαζομένων κατά τη διάρκεια της εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων, τελικά ο ίδιος επέλεξε να απέχει.

Παραστάθηκε, αντίθετα, η νομική υπηρεσία του Δήμου Πατρέων, που υποστήριξε ότι οι δύο πρώην εργαζόμενες δεν κάλυπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες της υπηρεσίας!

Προφανώς, κάπου χάθηκε η υποτιθέμενη φιλοεργατική κομμουνιστική θεωρία του Δημάρχου Πατρέων. Η πολιτική ανακολουθία κύριε Πελετίδη, έχει και κάποια όρια. Ντροπή και ταυτόχρονα λύπη».

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ