Χωρισμός αντί για γάμος για τη Χαρά Παππά και τον Τούρκο ηθοποιό

Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ενώ αποκαλύπτει αν υπάρχει τρίτο πρόσωπο

Συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, όπου ξεχώρισε με την εμφάνισή της. Εκεί, οι περισσότεροι έμαθαν και για τον έρωτα της Χαράς Παππά με τον γνωστό Τούρκο ηθοποιό, Μπουράκ Χακί. Μάλιστα, το ζευγάρι ήταν πολύ ερωτευμένο και πολλοί περίμεναν ότι θα παντρεύονταν.

Αλλά αντί για γάμο ήρθε ο χωρισμός, αφού Παππά και Χακί μετά από 3 χρόνια σχέσης τράβηξε διαφορετικούς δρόμους. Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο ηθοποιός στη Hürriyet, εξηγώντας ότι χώρισαν λόγω απόστασης και κορονοϊού και όχι κάποιο τρίτο πρόσωπο.

«Είναι αλήθεια. Χωρίσαμε… Όμως οι φήμες πως με απάτησε, είναι μόνο φήμες. Είναι υπέροχος άνθρωπος και δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Περάσαμε μαζί τριάμισι όμορφα χρόνια. Σκοπός μας ήταν να παντρευτούμε, αλλά δεν έγινε. Έπρεπε να πάω στην Ελλάδα, αλλά δεν γινόταν και με την απόσταση -λόγω της καραντίνας- η σχέση μας “πάγωσε” και μου ζήτησε να χωρίσουμε. Ήταν δύσκολο για εκείνη που έζησε 2 χρόνια στην Τουρκία να τελειοποιήσει τα αγγλικά της και να υπάρχουν ευκαιρίες για τη δουλειά της. Φυσικά και στεναχωρήθηκα από το χωρισμό μας, αλλά πιστεύω ότι είναι η πιο σωστή απόφαση και για τους δυο μας», είπε χαρακτηριστικά ο Μπουράκ Χακί.

Μάλιστα, ο Τούρκος ηθοποιός διέγραψε τις κοινές φωτογραφίες τους από τον λογαριασμό του Instagram κρατώντας μόνο μία. Αντίθετα, εκείνη έχει κρατήσει κάποιες.

Διαβάστε επίσης