Τζούλια Νόβα: Τι είπε για όσα γράφονται για νέα σχέση

Είναι ξανά ερωτευμένη;

Η Τζούλια Νόβα μίλησε στο "Secret" σχετικά με τα δημοσιεύματα μετά τον χωρισμό της με τον Γιάννη Μάρκου, για μια νέα σχέση με πρόσωπο που ασχολείται με τα extreme sports. "Καμία σχέση. Ζευγάρι δεν είμαι με κανέναν αυτή την περίοδο. Είμαι ένα ελεύθερο κορίτσι" τόνισε.

"Παρέα όμως κάνω με κάποιον έτσι όπως τον περιγράφουν. Πολλή παρέα, αλλά είμαστε μόνο φίλοι. Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο κάνουμε παρέα εδώ και τρεις μήνες. Με έχει στηρίξει πάρα πολύ σε όλο αυτό που πέρασα και περνάω ακόμα με τον Γιάννη, αλλά είμαστε μόνο φίλοι" ανέφερε το μοντέλο. Η Τζούλια Νόβα μάλιστα υποστήριξε ότι αυτές οι φήμες ξεκίνησαν από τον πρώην σύντροφό της επειδή "όσο ήμασταν με τη συγκεκριμένη παρέα, είχε "φαγωθεί" για το συγκεκριμένο άτομο".

Όσον αφορά στις σχέσεις της με τον πρώην της είπε ότι "μέχρι πριν από μία εβδομάδα ήμασταν λίγο περίεργα. Είχε βγάλει μια αρνητική αντίδραση. Δεν ήμασταν τόσο καλά. Βέβαια πριν από τρεις ημέρες βρεθήκαμε, πήγα από το σπίτι για να δω τα σκυλάκια μου και να πάρω κάποια πράγματα που ήθελα. Και ευτυχώς βλέπω ότι σιγά, σιγά έχει αρχίσει και το παίρνει απόφαση και καταφέραμε έπειτα από τόσο καιρό να μιλήσουμε λίγο πιο ήρεμα και φιλικά".

Διαβάστε επίσης