Αλέκος Αλεξανδράκης: Η σπάνια φωτογραφία με την τέταρτη σύζυγό του και τα παιδιά τους

Την Ελβετίδα Βερένα Γκάουερ

Ο Αλέκος Αλεξανδράκης υπήρξε ο ένας και μοναδικός ζεν πρεμιέ και εραστής του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Ήταν από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς και άφησε πίσω του πλούσιο καλλιτεχνικό έργο. Ο συλλέκτης Άρης Λουπάσης δημοσίευσε σήμερα μια σπάνια φωτογραφία του Αλέκου Αλεξανδράκη με την τέταρτη σύζυγό του, την Ελβετίδα Βερένα Γκάουερ και τα παιδιά τους σε όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη χρονιά που τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία το ζευγάρι χώρισε και στη ζωή του Αλέκου Αλεξανδράκη μπήκε η Νόνικα Γαληνέα! Ένας έρωτας που κράτησε για 21 ολόκληρα χρόνια!

Ο Άρης Λουπάσης γράφει:Ο Αλέκος Αλεξανδράκης το 1969 με την τέταρτη σύζυγο του Ελβετίδα Βερένα Γκάουερ και τα παιδιά του τον Βάσια και την νεογέννητη Γιοχάνα σε όμορφες οικογενειακές στιγμές. Ο μεγάλος Έλληνας ηθοποιός με μια τεράστια πορεία στο θέατρο και τον κινηματογράφο για περισσότερο από πενήντα χρόνια, από τα πρώτα χρόνια της καριέρας του καθιερώνεται ως ο μεγαλύτερος γόης της εποχής με τέσσερις γάμους και αμέτρητες κατακτήσεις με τις ωραιότερες γυναίκες της εποχής. Γνήσιος τζέντλεμαν με κοσμοπολίτικο αέρα και εκλεπτυσμένο στυλ, το ’49 ως ανερχόμενος ηθοποιός στην ηλικία των είκοσι ενός ετών, θα λάβει την πρώτη του κριτική :»Επιτέλους ένας εραστής στο ελληνικό θέατρο».

722235_229a504b42-b4520f239dbe860f.jpg

Πηγή: enikos.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ