Πώς θα καταλάβω αν με απατά;

Πολλές φορές τα σημάδια είναι μπροστά στα μάτια μας

Τώρα τελευταία αισθάνεστε ότι κάτι στη σχέση σας έχει αλλάξει. Ίσως πρόκειται για τη συμπεριφορά του συντρόφου σας, ίσως για τη συχνότητα των επαφών σας, πάντως το μόνο βέβαιο είναι ότι έχετε αρχίσει να υποψιάζεστε ότι κάτι δεν πάει καλά. Υπάρχει τρόπος να καταλάβετε αν αυτή η αίσθηση οφείλεται στο ότι σας απατά, χωρίς να στρατολογήσετε κάποιον… ντετέκτιβ; Τα παρακάτω σημάδια ίσως βοηθήσουν.

Ξαφνικά είναι υπέροχος

Η έμφαση πρέπει να δοθεί στο «ξαφνικά». Αν η συμπεριφορά του έχει βελτιωθεί δραματικά, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιο γεγονός, συζήτηση ή αλλαγή στη σχέση σας που να το δικαιολογεί, ίσως προσπαθεί να σας ρίξει στάχτη στα μάτια.

Ή απλώς αλλαγμένος

Όταν συναναστρεφόμαστε ένα νέο πρόσωπο, συχνά η επίδρασή του είναι εμφανής σε τομείς που κυμαίνονται από το προσωπικό μας στυλ, μέχρι τη μουσική που προτιμάμε ή τις καθημερινές μας συνήθειες. Επομένως, η ξαφνική αγάπη του για τη γυμναστική και τη τζαζ ίσως προκύπτει από μια νέα παρουσία στη ζωή του.

Είναι εριστικός

Τον τελευταίο καιρό δείχνει ικανός να εκνευριστεί ακόμη και με το πιο ασήμαντο πράγμα; Ενδέχεται να αισθάνεται τύψεις για τις πράξεις του και να προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του ότι είστε υπεύθυνη για αυτές, αναζητώντας χαρακτηριστικά σας που τον απωθούν.

Έχει γίνει ζηλιάρης

Ίσως ανέκαθεν ζήλευε και απλώς τώρα αισθάνεται την οικειότητα να το εκδηλώσει ή ίσως κάποια πρόσφατη γνωριμία σας τον έχει ανησυχήσει. Όμως πολλές φορές η υπερβολική ζήλια προκύπτει από το άγχος των ανθρώπων που την εκφράζουν ότι η σύντροφός τους θα λειτουργήσει ακριβώς όπως και οι ίδιοι.

Η σχέση του με το κινητό του έχει γίνει παράξενη

Μήπως εδώ και λίγο καιρό το κινητό του απέκτησε σοβαρά προβλήματα με τη μπαταρία του, τα οποία εκδηλώνονται μόνο όταν δεν είναι μαζί σας; Ή μήπως κάθε φορά που χτυπά, ορμά πάνω του με άλμα που θα ταίριαζε περισσότερο σε Ολυμπιονίκη;

Έχει γίνει πολύ… κοινωνικός

Όλοι έχουμε αυξημένη επιθυμία να δούμε τους φίλους μας μετά την άρση του lockdown, όμως αν από το πουθενά έχει αρχίσει να συναντά έναν φίλο από τον στρατό, τον οποίο δεν είχατε ακούσει ποτέ ως τώρα και δεν δείχνει την παραμικρή πρόθεση να σας τον γνωρίσει, ίσως δεν πρόκειται για φίλο αλλά για… φίλη.

Δεν έχει διάθεση για σεξ

Ίσως η λίμπιντό του δεν είναι πεσμένη, αλλά απλώς καλύπτει τις σεξουαλικές του ανάγκες με κάποια άλλη.

Φυσικά, κανένα από τα παραπάνω σημάδια δεν σημαίνει από μόνο του ότι ο σύντροφός σας απιστεί. Ταυτόχρονα, τα περισσότερα από αυτά αποτελούν έτσι κι αλλιώς ενδείξεις πως κάτι δεν πηγαίνει και τόσο καλά στη σχέση. Επομένως, αξίζει να το συζητήσετε μαζί του. Αν βεβαιωθείτε ότι πράγματι σας απατά, η ειλικρινής συζήτηση είναι και πάλι η καλύτερη λύση. Μέσα από αυτή, θα μπορέσετε να αποφασίσετε αν η σχέση σας μπορεί να σωθεί ή ο χωρισμός αποτελεί μονόδρομο.

Πηγή: vita.gr

Διαβάστε επίσης