Τατσόπουλος σε Μπογδάνο: Και Βουλή να μην ξαναμπείς, σε περιμένει το Δελφινάριο

«Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή»

Οι δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Μπογδάνου ότι «οι Έλληνες θέλουν Κολοκοτρώνη, Καραϊσκάκη και Ιησού Χριστό» προκάλεσε την οργή του γνωστού συγγραφέα Πέτρου Τσατόπουλου.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Μπογδάνος, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Alpha είχε πει: «Η αίσθηση μου είναι ότι η επιτροπή έχει καταφέρει, κυρίως μέσω Twitter, να μην εκπληρώνει τον πρώτιστο και κύριο λόγο που την εμπιστεύτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και είναι να ενώσει τους Έλληνες».

Και συνέχισε: «Η δολοφονία Λαμπράκη είναι μια ιστορία που προσεγγίζεται από μια συγκεκριμένη ιδεολογική σκοπιά. Ακόμα πλακώνονται στα τραπέζια. Αν είναι να φέρνουμε τέτοια πράγματα που φέρνουν τους δεξιούς και τους ΚΚΕδες σε ένταση, κρίνω πως αυτό είναι λάθος.

Κανείς εχέφρων, νουνεχής Έλληνας δεν αμφισβητεί το έγκλημα της δολοφονίας του Λαμπράκη [...] Οι Έλληνες θέλουν Κολοκοτρώνη, Καραϊσκάκη και Ιησού Χριστό».

Τατσόπουλος: Και Βουλή να μην ξαναμπείς, σε περιμένει το Δελφινάριο

Ο Πέτρος Τατσόπουλος επιτέθηκε στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας για τη δήλωση του για τον Κολοκοτρώνη μέσα από το Facebook.

«Να υποθέσουμε ότι ο Ιησούς Χριστός ήταν πάντοτε στο πλευρό μας, ακόμη και όταν χάναμε στο πεδίο της μάχης -θα βαριόταν τότε να παρέμβει ή θα ήταν αλλού απασχολημένος. Να υποθέσουμε επίσης ότι ο Καραϊσκάκης πολεμούσε πάντοτε στο πλευρό του Κολοκοτρώνη, ακόμη και όταν προσπαθούσε ο Καραϊσκάκης να εξοντώσει τον Κολοκοτρώνη, όπως και ο Κολοκοτρώνης τον Καραϊσκάκη. Ψιλά γράμματα.

Και πρόσθεσε:

«Σε τίποτε από όλα αυτά δεν υποχρεώνεσαι να απαντήσεις, όταν πιστεύεις ακράδαντα ότι απευθύνεσαι σε ένα εκλογικό ακροατήριο με νοημοσύνη νηπίου. Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή -πόσω μάλλον η Θρησκοκαπηλία και η Εθνοκαπηλία, δύο από τις πιο κερδοφόρες δραστηριότητες, όχι μόνο στην Ελλάδα. Εάν καταφέρεις, μάλιστα, και την συνδυάσεις με τη Φαιδρότητα, δεν πρόκειται να πεινάσεις ποτέ, Κωνσταντίνε· και στη Βουλή να μην ξαναμπείς, σε περιμένει το Δελφινάριο».

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε επίσης