Πάτρα: Τι "έδειξε" η νεκροψία στο θύμα τροχαίου - Μπήκε σε συνεργείο με το αυτοκίνητο του

Στη συμβολή των οδών Γ. Παπανδρέου και Δορυλαίου

Εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων για να ολοκληρωθεί το ιατροδικαστικό πόρισμα για τα ακριβή αίτια του θανάτου του ηλικιωμένου άνδρα, που κατέληξε όταν το Ι.Χ του εξετράπη της πορείας του και εισήλθε σε συνεργείο αυτοκινήτων τη Δευτέρα επί της οδού Γεωργίου Παπανδρέου, τα ευρήματα της νεκροψίας - νεκροτομής δείχνουν σύμφωνα με πληροφορίες πολλαπλές κακωσεις που προκλήθηκαν από το τροχαίο 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν διαπιστώθηκε στη νεκροψία κάποιο καρδιακό ή εγκεφαλικό επεισόδιο, αλλά, έφερε βαριές κακώσεις θώρακα, κοιλίας και άκρων.

Πάτρα: Θανατηφόρο το τροχαίο στην Γ. Παπανδρέου και Δορυλαίου - "Μπήκε" μέσα σε συνεργείο - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη προχθες το απόγευμα στην Πάτρα 

Ειδικότερα, 84χρονος  οδηγώντας αυτοκίνητο, έχασε τον έλεγχό του και προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα και στην συνέχεια κατέληξε στην είσοδο συνεργείου αυτοκινήτων, όπου προσέκρουσε σε ακόμη ένα σταθμευμένο όχημα. Αποτέλεσμα του τροχαίου δυστυχήματος ήταν ο θάνατος του ηλικιωμένου οδηγού.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, διενεργείται προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες και αιτίες πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος"

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ