Πάτρα: Έκλεισαν για πάντα τα γαλανά μάτια της Μαλένας – Θρηνούν οι γονείς της: “Θα είσαι για πάντα το πιο καλό παιδάκι”

Ήταν μόλις 3,5 χρονών, δώρο Θεού για την οικογένειά της. Το όνομά της Μαλένα! 

Όμορφη σαν άγγελος… Τα γαλανά της μάτια διαπεραστικά και ζωηρά. Το μεσημέρι του Σαββάτου 13 Απριλίου έκλεισαν για πάντα. 

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει οτι το αγγελούδι αυτό “έσβησε”. Εννιά μέρες στο νοσοκομείο και μετά μια ξαφνική ανακοπή καρδιάς που μηδένισε το χρόνο. 

Ακόμη και κατά την διάρκεια της νοσηλείας της ήταν χαμογελαστή. Με τον ορό στο ένα χέρι και στο άλλο τα αυτοκόλλητα που τόσο της άρεσαν. 

Πάτρα: Έκλεισαν για πάντα τα γαλανά μάτια της Μαλένας - Θρηνούν οι γονείς της: "Θα είσαι για πάντα το πιο καλό παιδάκι"

Οι γονείς της Ρούλα και Μάνος επέστρεψαν σήμερα στην Πάτρα. Αναμένουν να ολοκληρωθεί η νεκροψία προκειμένου να προγραμματιστεί η νεκρώσιμος ακολουθία. 

Η καθυστέρηση αυτή δίνει παράταση στον πόνο τους και όλοι ελπίζουν να ολοκληρωθεί γρήγορα η διαδικασία. Τα λόγια τους σπαρακτικά. 

“Πάντα θα είσαι το καλύτερο παιδί του κόσμου” 

Πάτρα: Έκλεισαν για πάντα τα γαλανά μάτια της Μαλένας - Θρηνούν οι γονείς της: "Θα είσαι για πάντα το πιο καλό παιδάκι"

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Αχαΐα: Τα έκανε “γυαλιά καρφιά” στα κρατητήρια – Έσπασε τα υδραυλικά και πλημμύρισε ο τόπος – Είχε συλληφθεί αρνούμενος αλκοτέστ

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα – Άγρια επίθεση από μέλη καρναβαλικού πληρώματος σε δύο νεαρά άτομα, τους έστειλαν στο νοσοκομείο

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Επίθεση με μπογιές και στο γραφείο του αχαιού βουλευτή Ανδρέα Κατσανιώτη