Πάτρα: Υφασμάτινες μάσκες στη «ΜΕΡΙΜΝΑ» δώρισε η Keller Williams West - ΦΩΤΟ

ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ

Μια σεβαστή ποσότητα υφασμάτινων μασκών, που συγκεντρώθηκε από προσφορές συνεργατών του νέου ραφείου Κτηματομεσιτικών Υπηρεσιών Keller Williams West, παραδόθηκε σήμερα Πέμπτη 14 Μαΐου 2020 στο Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο  Πατρών Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Η ΜΕΡΙΜΝΑ» από την διεύθυνση του Market Center, στο πλαίσιο της RED Day - Επίσημης Ημέρας Εθελοντισμού της εταιρείας.

img_2985.jpg

Η RED Day, συμβολίζει τις έννοιες της ανανέωσης, κινητοποίησης και προσφοράς και είναι μια μέρα αφιερωμένη ολοκληρωτικά στην προσφορά στις πόλεις που ζουν και εργάζονται οι συνεργάτες της Keller Williams. Την ημέρα αυτή, οι συνεργάτες κάθε Market Center αφιερώνουν το χρόνο τους σε εθελοντικές δράσεις ή δωρεές στην τοπική κοινωνία.

Φέτος το Market Center της Keller Williams West, δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί στην χώρα αλλά και παγκοσμίως, αποφάσισε να δωρίσει μια ποσότητα υφασμάτινων μασκών, που συγκεντρώθηκε από τις προσφορές των Συνεργατών του γραφείου, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών του Κέντρου «ΜΕΡΙΜΝΑ» και την ενίσχυση του έργου του.

Οι μάσκες παραδόθηκαν από την διεύθυνση του νέου γραφείου της Keller Williams West, Θάνο Δούρο, Operating Principal και Γιώργο Αποστολόπουλο, Team Leader του Market Center, στην πρόεδρο του Δ.Σ. του ΘΠΚ «Η Μέριμνα» Γεωργία Κοκκίνου, την διευθύντρια Λαμπρινή Κωλέτση και την προϊσταμένη Ψυχοπαιδαγωγικής Υπηρεσίας Ελένη Φερεντίνου, κατά την διάρκεια ολιγόωρης συνάντησης που ενημερώθηκαν για το έργο και τις ανάγκες του Κέντρου.

 Γιατί ο άνθρωπος και η προσφορά στην κοινότητα βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο της κουλτούρας της Keller Williams!

Διαβάστε επίσης