Πάτρα: Έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ στα μέσα μαζικής μεταφοράς για μάσκες

 

Αστυνομικοί έλεγχοι για χρήση μάσκας στον Προαστιακό σιδηρόδρομο πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης, στην Πάτρα.

Οι έλεγχοι που έγιναν στον σταθμό του Αγίου Ανδρέα, αιφνιδίασαν όσους δεν φορούσαν μάσκες και σε μερικές περιπτώσεις, μάλιστα, δεν επιβιβάστηκαν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν βεβαιώθηκαν πρόστιμα, όμως έγιναν αυστηρές συστάσεις. 

Οι έλεγχοι αναμένεται να συνεχιστούν, με πιο εντατικούς ρυθμούς, καθώς στόχος είναι να τηρούνται τα μέτρα κατά του κορονοϊού και να μειωθεί η διασπορά ειδικά ανάμεσα στις νεαρότερες ηλικίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες, ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης κατά την επίσκεψή του στο γραφείο του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, Απ. Μαρτζάκλη, είχε ζητήσει μεταξύ άλλων, την εντατικοποίηση των ελέγχων σε ότι αφορά την τήρηση των υγειονομικών μέτρων για την πρόληψη της διάδοσης του κορωνοϊού (covid-19) από τους επιβάτες των μέσων μαζικής μεταφοράς, όπως τα τρένα και τα λεωφορεία, όπου είχε διαπιστωθεί χαλάρωση των μέτρων κυρίως στις νεαρές ηλικίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Γ. Καρβέλης στο Αστυνομικό Μέγαρο για την ασφάλεια των εργαζομένων στις δομές Υγείας-"Καταδικάζουμε παραβατικούς "ακτιβισμούς""

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ