Ώρα Πατρών: Δάχτυλο κουνούν οι μαέστροι, όταν τους αφήνετε χωρίς μπαγκέτα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ώρα Πατρών και τα μέλη της είμαστε υπερήφανοι που δώσαμε φωνή στους  απολυμένους μουσικούς της μπάντας και δρομολογήσατε άμεση συνάντηση μαζί τους. Με τη λύση την οποία σας έχουμε προτείνει και επιτέλους αποδέχεστε! Εννοούμε το παράδειγμα του Δήμου Φλώρινας   έναντι προκαθορισμένης κατ’ αποκοπή αποζημίωσης με έκδοση αποδεικτικού δαπάνης - τίτλου κτήσης.

mpanta.jpg

Εδώ θα είμαστε το επόμενο χρονικό διάστημα να εξαντλήσουμε μαζί κάθε σχετικό περιθώριο από κοινού με τους μουσικούς και το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα για ο,τιδήποτε προκύπτει. Εξαντλήσατε το ενδιαφέρον σας με τις συναυλίες Μαργαρίτη χιλιάδων ευρώ λες και έλειπαν από την πόλη οι τοπικοί καλλιτέχνες, αλλά αποδείξατε την αντίληψή σας περί του σεβασμού των εργαζομένων με την απόλυση του Διευθυντή του Καρναβαλικού Οργανισμού Ορέστη Σκαλτσά. Αλλά ξεχάσαμε: νόμος είναι ότι συμφέρει το δίκιο των στενά κομματικών επίλογων.

Από τον Νοέμβριο οι εκπρόσωποί μας στον Πολιτιστικό Οργανισμό έχουν καταθέσει προτάσεις και ερωτήσεις προ ημερησίας διατάξεως για το ζήτημα στο οποίο εσείς μέχρι σήμερα κωφεύατε, εξευτελίζοντας τον θεσμό της δημοτικής μπάντας, με εμφανίσεις τρικολόρε.

Δεν αρκούσαν οι αντιδράσεις μουσικών και φορέων. Ούτε τις λαμβάνατε υπ΄ όψιν όταν ήσαν σε τοπικό επίπεδο. Η αντίδραση σας ήταν αποτέλεσμα του πανελλήνιου διασυρμού σας!

Η Ώρα Πατρών δεν κλονίζεται στο ελάχιστο για τις άστοχες ρίψεις ευθυνών που μας καταλογίζετε. Οι ευθύνες των προεκλογικών υποσχέσεών σας, θα σας συντροφεύουν για το υπόλοιπο της θητείας σας.
Φοβόμαστε για ένα πράγμα. Αν χρειάζεστε 6 χρόνια για την επίλυση του προβλήματος της δημοτικής μπάντας, πώς θα λύσετε τα σοβαρά προβλήματα της πόλης;

Διαβάστε επίσης