10 τρόποι για να βάλεις χρώμα στο μακιγιάζ σου και να δεις τα πράγματα αλλιώς...

 

Καραντίνα ημέρα #8598982: Ξημέρωσε Δευτέρα και δεν έχουν αλλάξει πολλά. Να βγούμε δεν μπορούμε, να χαρούμε τον ήλιο δεν γίνεται, να συνεχίσουμε να τρώμε αποκλείεται… Είναι η Δευτερότερη Δευτέρα που ξημέρωσε ποτέ αλλά δεν θα αφήσουμε την κατάσταση να μας πάρει από κάτω!

Η άνοιξη είναι εδώ και θέλουμε να αρχίσει να πονά το πρόσωπό μας από το πολύ χαμόγελο (ακόμα και από το ειρωνικό). Αποφασίσαμε λοιπόν να δούμε τα πράγματα διαφορετικά και να κάνουμε χαρούμενες αλλαγές. Κόψαμε αγριολούλουδα από τον κήπο, βάλαμε χαρούμενη μουσική και όπως αλλάξαμε την καθημερινότητα σκοπεύουμε να αλλάξουμε και το νεσεσέρ μας.

Θα γεμίσουμε το μακιγιάζ και το νεσεσέρ μας ανοιξιάτικο χρώμα έτσι ώστε να μας βρει το τέλος της καραντίνας έτοιμη για τα πιο χαρούμενα μακιγιάζ. Μέχρι τότε μπορούμε να κάνουμε πρόβα τις sorbet σκιές μας και θα δεις που και μόνο μία ματιά στον καθρέφτη θα αρκεί για να μας κάνει να χαμογελάσουμε και να ξεχαστούμε.

Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν αυτό που θα κάνεις τώρα… θα πας στην παρακάτω gallery, την οποία γεμίσαμε χρωματιστά μακιγιάζ και σκιές, για να διαλέξεις τι θέλεις και να προβάρεις τα χρώματα στα μάτια σου μέχρι να τελειώσει η καραντίνα! Και κάνε λίγη πρόβα και το χαμόγελό σου… Να δεις που η μέρα θα γίνει ξαφνικά πολύ πιο ηλιόλουστη!

Διαβάστε επίσης