«Χτύπημα» από την ΟΠΚΕ στις μαφίες του κέντρου: Συνελήφθη 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός ντήλερ

 

Κυκλοφορούσε με χειρόγραφο σημείωμα για μετακίνηση σε σούπερ μάρκετ και αλώνιζε ανενόχλητος στις πιάτσες της Αθήνας για να σπρώχνει ναρκωτικά. Όμως οι εκπαιδευμένοι άνδρες της ομάδας ΟΠΚΕ που είχαν πληροφορίες για τη δράση του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού ντήλερ, κατάφεραν χθες το μεσημέρι να τον εντοπίσουν και να του περάσουν χειροπέδες κόβοντας ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλια του κυκλώματος που μοιάζει με Λερναία Ύδρα και κάνει κουμαντο στα ναρκω-στέκια της Μενάνδρου. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος, μετά την αποφυλάκιση του τον Δεκέμβριο, ξαναρίχτηκε στην ενεργό δράση διακινώντας καθημερινά ένα με δυο κιλά κάνναβης (500-1000 δόσεις) με έσοδα 2500-5000€ ημερησίως.

Ένα καίριο πλήγμα στα κυκλώματα του κέντρου, από τους κομάντος της ΟΠΚΕ η οποία βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα, έχουν ανακληθεί άδειες και οι μάχιμοι αστυνομικοί βρίσκονται στον δρόμο επιφέροντας σημαντικά χτυπήματα στις συμμορίες της «κόκκινης» ζώνης του κέντρου.



Με το χαρτί για μετακίνηση 2 στην τσέπη και τα ναρκωτικά στο σακίδιο

Οι πληροφορίες για τη δράση του αλλοδαπού ντήλερ είχαν φθάσει από εδώ και ημέρες στους άνδρες της ΟΠΚΕ. Αυτό που ήξεραν ήταν ότι καθημερινά και συγκεκριμένες ώρες ο συγκεκριμένος άνδρας κυκλοφορούσε στα στέκια της Μενάνδρου και έσπρωχνε ναρκωτικά. Αυτό που έμενε ήταν να τον εντοπίσουν. Και το κατάφεραν χθες το μεσημέρι. Λίγο μετά τις 2. Έστησαν καρτέρι, τον περίμεναν να μπει σε πολυκατοικία για να εφοδιαστεί με τα ναρκωτικά και όταν κατέβηκε τον περίμεναν στην εισοδο και τον έπασαν πριν προλάβει να αντιδράσει. Μάλιστα, έκπληκτοί διαπίστωσαν ότι ο Μπαγκλαντεσιανός ντήλερ, προκειμένου να κυκλοφορεί ελεύθερα είχε στην τσέπη του χειρόγραφο σημείωμα για μετακίνηση 2 δηλαδή σε σούπερ μάρκετ! Στο σακίδιο πλάτης βρέθηκαν 474 συσκευασίες, ε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 1.136,8 γραμμαρίων, έτοιμες προς διακίνηση. Επίσης, ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι, ζυγαριά ακριβείας και πλήθος νάιλον συσκευασιών.

«Ξεδοντιάζουν» τις μαφίες του κέντρου

Το τελευταίο διάστημα η ΟΠΚΕ έχει καταφέρει σημαντικά χτυπηματα στις μαφίες του κέντρου. Στις 4 Απριλίου συλλαμβάνουν στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα Μπαγκλαντεσιανό διακινητή αποφυλακισμένο πρόσφατα με ποσότητα κάνναβης , ένα πιστόλι Tocarev με φυσίγγιο και ζυγαριά ακριβείας ενώ στις 8 Απριλίου στην οδο Φυλής στον Άγιο Παντελεήμονα συλλαμβάνεται ομογενής από την Ουκρανία καταδικασμένος για ένοπλες ληστείες με πιστόλι Glock τελευταίου τύπου με δυο γεμάτους γεμιστήρες, ινδική κάνναβη, κλεμμένη ταυτότητα και μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών χαπιών hypnostedon και μεγάλο χρηματικό ποσό του οποίου η προέλευση ερευνάται.

Διαβάστε επίσης