Κορονοϊός: Τετάρτος νεκρός στη Δυτ. Ελλάδα - Γιατροί στο νοσοκομείο του Ρίου κόλλησαν τον ιό

Κατέληξε το βράδυ της Παρασκευής ο 41χρονος άνδρας που νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου και έπασχε από βαρύ υποκείμενο νόσημα και είχε προσβληθεί από κορονοϊό. 

Ο 41χρονος νοσηλευόταν για τέσσερις ημέρες διασωληνωμένος. 

Αρχικά είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στην αιματολογική κλινική λόγω επιπλοκών στην υγεία του. Οι θεράποντες ιατροί πραγματοποίησαν τις απαραίτητες εξετάσεις και εντοπίστηκε θετικός στο κορονοϊό. Από την ιχνηλάτηση που ακολούθησε εντοπίστηκε θετική η συζυγός του.

Τέταρτος νεκρός στη Δυτ. Ελλάδα

Είναι ο τέταρτος νεκρός του φονικού ιού που χάνει την ζωή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, ύστερα από τον 67χρονο καθηγητή μαθηματικών από την Αμαλιάδα, τον 64χρονο αρτοποιό από την Κάτω Αχαγιά και την ηλικιωμένη γυναίκα από την Ηλεία και ο πρώτος που δεν σχετίζεται με την εκδρομή στους Αγίους Τόπους.  

63 θάνατοι στην Ελλάδα

Ο κορονοϊός “υπογράφει” τον θάνατο 63 ανθρώπων συνολικά στην Ελλάδα, την ώρα που και τα κρούσματα αυξήθηκαν, με 99 νέα και 1.613 συνολικά.

Τέσσερις νέοι θάνατοι μέσα σε λίγες ώρες από τον κορωνοϊό καταγράφονται στη χώρα μας.

Τα θύματα είναι ένας 68χρονος στο νοσοκομείο Αττικόν, δύο γυναίκες ηλικίας 85 και 89 ετών στην Κοζάνη και την Πτολεμαϊδα και ο 41χρονος στο ΠΠΝΠ.

Πλέον ο συνολικός αριθμός των ζωών που έχουν χαθεί στην Ελλάδα από τον covid-19 είναι 63.

 

ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΠΠΝΠ ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ 

Έξι γιατροί του νοσοκομείου Ρίου σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊο. 

Ο ένας από αυτούς μάλιστα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ρίου ενώ οι υπόλλοιποι πέντε είναι σε κατοίκον καραντίνα. 

Διαβάστε επίσης