Χρυσοχοΐδης: Υπάρχει μεν περιορισμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αλλά όλα γίνονται για να περιοριστεί η επιδημία

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ξεκαθάρισε και αυτός από την πλευρά του ότι δεν θα υπάρξουν φέτος μετακινήσεις στα χωριά λόγω Πάσχα

«Υπάρχει μεν περιορισμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά όλα γίνονται για να περιοριστεί η επιδημία. Όσο πιο αυστηρή είναι η εφαρμογή των μέτρων, τόσο πιο γρήγορα θα εξέλθουμε από την κρίση και θα απολαύσουμε τις ατομικές μας ελευθερίες», επισήμανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega απαντώντας στην κριτική ότι κάποια από τα μέτρα που εφαρμόζονται λόγω κορονοϊού είναι αυστηρά.

Παράλληλα ανέφερε ότι «τώρα που τα μέτρα είναι αποτελεσματικά, είναι απαγορευτικό για όλους μας να κάνουμε παρασπονδίες και να ξεφύγουμε. Ευτυχώς, αυτό το διάστημα είναι ασήμαντος ο αριθμός των παραβάσεων που καταγράφονται καθημερινά».

Ο υπουργός ξεκαθάρισε εκ νέου ότι δεν τίθεται θέμα μετακινήσεων στα χωριά για το Πάσχα φέτος και έδωσε εύσημα στους αστυνομικούς για τη δουλειά που κάνουν:

«Είναι οι μικροί ήρωες της εποχής μας, είναι αυτοί που κρατούν μαζί με τους υγειονομικούς όρθια την Ελλάδα. Θέλω να τους συγχαρώ για την συνεισφορά τους στην κοινωνία». Έσπευσε να επισημάνει μάλιστα ότι «λαμβάνονται αυστηρά μέτρα για τους αστυνομικούς προκειμένου να μην προσβληθούν από τον κορονοϊό».

 

 

Διαβάστε επίσης