Φαίη Σκορδά: «Όταν μου είπαν τα αποτελέσματα και ότι τα παιδιά είναι αρνητικά…»

 

Η Φαίη Σκορδά το πρωί της Δευτέρας επέστρεψε στο «Πρωινό» μετά από δυο εβδομάδες που απουσίαζε λόγω κορωνοϊού.

«Εδώ είμαστε. Εδώ στο πόστο μας μετά από αρκετές ημέρες. Γιατί αυτό είναι το σωστό, αυτές ήταν οι οδηγίες. Έτσι έπρεπε. Μου είπαν πως μπορώ από τη στιγμή που είχε βγει το τεστ να επανέλθω στην καθημερινότητά μου.

Θα προσπαθήσουμε να προσαρμόσουμε την εκπομπή μέσα σε αυτή τη νέα καθημερινότητα. Στο Instagram δεν έχω πει πολλά, γιατί αισθανόμουν πως υπήρχαν πολλές ερωτήσεις, αλλά ήταν για μένα πολύ μικροπρεπές να κάθομαι να απαντάω, ενώ όλη αυτή η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή.

Όλα καλά τώρα. Εγώ αισιοδοξία θέλω να μεταφέρω. Δεν είχα συμπτώματα όλες αυτές τις μέρες. Αλλά σαφώς ανθρώπινα υπάρχει ένας φόβος. Πρέπει να υπάρχει ψυχραιμία. Μιλούσα συνέχεια με γιατρούς και ειδικούς. Δεν το περίμενα. Από τη στιγμή που δεν είχα συμπτώματα το έκανα προληπτικά το τεστ, γιατί ερχόμουν σε επαφή με πολύ κόσμο. Έπαιρνα προφυλάξεις και μέτρα. Ακόμη και τότε έκανα όλες τις παραγγελίες κατ’ οικον. Όταν με ενημέρωσαν για τα αποτελέσματα εκείνη την ώρα χτύπησε το κουδούνι. Και μου έφεραν κάποια κρέατα σπίτι.

Και φώναζα μη μπείτε μέσα, αφήστε τα απ’ έξω.

Το μόνο που με φόβισε ήταν για τα παιδιά. Δε σκέφτηκα τίποτα άλλο. Αμέσως έβαλα μάσκα, γάντια και μια σακούλα σκουπιδιών. Δε ξέρω γιατί. Σαν προστασία. Ξαφνικά με είδαν έτσι ντυμένη μέσα στο σπίτι τα παιδιά. Αλλά είναι το πρώτο. Μετά βεβαίως ενημερώνεσαι και υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες από τον ΕΟΔΥ» είπε, μεταξύ άλλων η Φαίη Σκορδά στην έναρξη της εκπομπής.

Διαβάστε επίσης