Νοσοκομείο Ρίου: Και τρίτη πτέρυγα για τον κορονοϊό

Οχυρώνεται το ΕΣΥ

Μπορεί η περιοχή να μην καταγράφει νέα κρούσματα η διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας όχι μόνον δεν εφησυχάζει αλλά επεκτείνει και ενισχύει συνεχώς το σχεδιασμό της.

Οπως ανέφερε ο διοικητής Γιάννης Καρβέλης πέραν της εξασφάλιση επιπλέον κλινών Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, τη διαμόρφωση ενός ορόφου του «Αγίου Ανδρέα» για νοσηλεία ύποπτων κρουσμάτων, την ετοιμότητα του Νοσημάτων Θώρακος, ετοιμάζεται και μία τρίτη πτέρυγα στο χώρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. «Μακάρι να μην χρειαστούμε τίποτε απ' όλα αυτά, αλλά εμείς οφείλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι ακόμα και για το χειρότερο σενάριο» μας είπε και πρόσθεσε: «Παράλληλα ενισχύουμε συνεχώς το προσωπικό μας ιατρικό, νοσηλευτικό και άλλων κατηγοριών. Δυστυχώς έχουμε πρόβλημα στην ανεύρεση γιατρών αλλά πιστεύω ότι θα υπάρξει ανταπόκριση».

Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Εντωμεταξύ χθες υπήρξε μία σημαντική εξέλιξη για τους 50 εργαζόμενους του ΠΓΝΠ που μετακινούνται καθημερινά μέσω της Γέφυρας. Μετά από αίτημα του Σωματείου Εργαζομένων του ΠΓΝΠ προς της διοικήτρια του νοσοκομείου Παναγούλα Μαμμή υπήρξε συνεννόηση με τη διοίκηση της Γέφυρας, η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα και για όσο διάστημα διαρκεί η κρίση οι 50 εργαζόμενοι του ΠΓΝΠ θα έχουν δωρεάν διέλευση.

«Ευχαριστούμε τη διοικήτρια και τη Γέφυρα για την άμεση ανταπόκρισή τους. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι όταν υπάρχει συνεννόηση και συνεργασία έχουμε τέτοια θετικά αποτελέσματα» ανέφερε εκ μέρους των εργαζομένων ο Σωτήρης Καρβέλης.

Πηγή: Εφημερίδα "Πελοπόννησος"
 

Διαβάστε επίσης