Σήμερα το "αντίο" στον κορυφαίο μας κωμικό Κώστα Βουτσά

 

Σήμερα θα τελεσθεί η κηδεία του μεγάλου μας κωμικού Κώστα Βουτσά στη Μητρόπολη Αθηνών.

Να σημειωθεί ότι η σορός του κορυφαίου ηθοποιού τέθηκε από χθες σε λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη Αθηνών, ενώ σήμερα Παρασκευή θα τεθεί ξανά σε λαϊκό προσκύνημα και έπειτα θα γίνει η κηδεία στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Η παράκληση της οικογένειας είναι ότι όποιος επιθυμεί, αντί για στεφάνι μπορεί να καταθέσει χρήματα στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, καθώς ο πατέρας της αγαπούσε την προσφορά και τη δωρεά.

Το άγνωστο σημείωμά του

Ένα ιδιόχειρο σημείωμα του Κώστα Βουτσά, στο οποίο ο μεγάλος ηθοποιός εκφράζει την όμορφη σχέση και την αγάπη που έχει αναπτύξει με το κοινό του, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Ο αγαπητός ηθοποιός γράφει χαρακτηριστικά:

"Η παρουσία μου στην ιερή εργασία του καλλιτέχνη, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο, σε περιοδείες ανά την Ελλάδα, σε πόλεις, σε κωμοπόλεις, σε χωριά, οι περιοδείες μου στο εξωτερικό, με ιερά μπουλούκια και άξιους θιάσους, συμπληρώνουν τα 67 χρόνια μέχρι σήμερα και εσείς μου δίνετε κουράγιο και αντοχές για πολλά χρόνια ακόμα στο σανίδι. Με αγαπάτε με μία αγάπη ανιδιοτελή, χωρίς συμφέρον, όπως κι εγώ σας αγαπώ το ίδιο. Με αγάπη, ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ο Κώστας σας, ο Βουτσάς φυσικά! ΥΓ: Μπορεί να ξεχάσατε αυτά που σας είπα στην καλλιτεχνική μου παρουσία, δεν θα ξεχάσετε αυτά που σας έκανα να αισθανθείτε. Ο ίδιος".

Διαβάστε επίσης