Πάτρα Ενωμένη: "Δεν δεχόμαστε μαθήματα ευαισθησίας από κανέναν"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αναφορικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο συνδυασμός «Λαϊκή Συσπείρωση» περί δήθεν μικροπολιτικής εκμετάλλευσης των ατόμων με ειδικές ανάγκες, η παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» έχει να παρατηρήσει τα εξής:

Πρώτον, δεν δεχόμαστε μαθήματα ευαισθησίας από κανέναν.

Δεύτερον, να ξέρει η Δημοτική Αρχή του κ. Πελετίδη και του ΚΚΕ ότι δεν θα σταματήσουμε να επισημαίνουμε και να αναδεικνύουμε τα προβλήματα των συμπολιτών μας, υποδεικνύοντας λύσεις και όχι απλά έχοντας καταγγελτικό λόγο. Πόσω μάλλον, όταν αυτά τα προβλήματα αφορούν ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες.

Τρίτον, στόχος μας είναι μια Πάτρα μακριά από αγκυλώσεις του παρελθόντος, η οποία δεν θα αναλώνεται στην αναδιανομή της μιζέριας, αλλά που θα κοιτάζει αισιόδοξα και με αυτοπεποίθηση μπροστά. Για άλλη μια φορά ο κ. Πελετίδης, μέσα από ψεύδη και άκαιρες κατηγορίες, αναλώνεται σε μια προσπάθεια για καυγά, η οποία πραγματικά δεν ενδιαφέρει κανένα απολύτως ακροατήριο, σκοπό δε έχει να χρεώσει τα λάθη και τις προσωπικές του παραλείψεις σε όλους τους άλλους, εκτός από τον εαυτόν του.

Συνοψίζοντας, ξεκαθαρίζουμε ότι δεν δεχόμαστε μαθήματα ευαισθησίας από κανέναν ετερόκλητο προστάτη. Παράλληλα, τιμούμε την ψήφο των συμπολιτών μας, έχοντας διάθεση για διάλογο και ανταλλαγή προτάσεων, όμως είναι να απορεί κανείς, πραγματικά, γιατί οποιαδήποτε προσπάθεια γόνιμης και παραγωγικής αντιπολίτευσης, αντιμετωπίζεται συνεχώς εχθρικά από την Δημοτική Αρχή του κ. Πελετίδη και του ΚΚΕ. Κύριε Πελετίδη, σταματήστε επιτέλους να είστε κατώτερος των προσδοκιών των δημοτών της Πάτρας και αναλάβετε τις ευθύνες σας.

Διαβάστε επίσης