Μεσολόγγι: Συνάντηση του ΣΚΕΑΝΑ ενόψει της W-EAT

Συνάντηση πραγματοποίησε χθες ο πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ, κ. Σπύρος Στεργίου με τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Μεσολογγίου εκπροσωπούμενο από τον πρόεδρο Βασίλη Σπυρόπουλο και τον Πασιόπουλο Κωνσταντίνο και την Ένωση Επαγγελματιών Εστίασης Αγρινίου , εκπροσωπούμενο από τον πρόεδρο Ναστούλη Κωνσταντίνο.

Κύριος άξονας της συνάντησης ήταν η ανάγκη προώθησης των τοπικών προϊόντων της Δυτικής Ελλάδας ανά περιοχή και η αποτύπωση του γαστρονομικού στίγματος αλλά και η ανάγκη ενίσχυσης του τουρισμού μέσω της γαστρονομίας. Πρόκειται για μια περιοχή με αυξημένο ενδιαφέρον ως προς τα υψηλού επιπέδου προϊόντα της όπως τόνισαν οι εκπρόσωποι του Μεσολογγίου και του Αγρινίου.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, εκτέθηκαν οι απόψεις και οι σκέψεις των φορέων αναφέροντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, τις ανάγκες αλλά και τα προβλήματα της κάθε περιοχής.

Ο πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ, κ. Στεργίου παρουσίασε την δράση W-EAT, που κινείται ακριβώς στα ανωτέρω πλαίσια, της αποτύπωσης του γαστρονομικού στίγματος της Δυτικής Ελλάδος, την οποία οι εκπρόσωποί των άλλων φορέων άκουσαν με ιδιαίτερη προσοχή και ενδιαφέρον και συμφώνησαν σε μια κοινή πορεία από εδώ και στο εξής με πολλές δράσεις και εκδηλώσεις.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ