Διόνυσος: Μετανιωμένος και με μάσκα οξυγόνου ο 77χρονος που σκότωσε τον δημοτικό υπάλληλο

«Ήταν κάτι που δεν έπρεπε να συμβεί»

Μετανιωμένος εμφανίστηκε ενώπιον του εισαγγελέα ο 77χρονος ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε τον προϊστάμενο του τμήματος ύδρευσης του δήμου Διονύσου.

Σε βάρος του ηλικιωμένου άνδρα, που έξω από το γραφείο του εισαγγελέα φορούσε μάσκα οξυγόνου, ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία. Ο 77χρονος παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή στον οποίο θα απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη.

Ο συνήγορος του κατηγορούμενου Παναγιώτης Χρυσικάκης ανέφερε πως του εγκλήματος προηγήθηκε διαπληκτισμός δράστη και θύματος. Μάλιστα, σημείωσε πως ο εντολέας του είχε προσπαθήσει να βρει το θύμα και την περασμένη Παρασκευή κάτι που δεν κατέστη εφικτό, γεγονός που σύμφωνα με τον δικηγόρο επέτεινε την ένταση του.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να είχε παραπονεθεί πολλές φορές στο παρελθόν για τα προβλήματα εξωτερικής διαρροής που αντιμετώπιζε το σπίτι του με αποτέλεσμα να έχουν, όπως έλεγε, δημιουργηθεί προβλήματα στατικότητας.

«Ήταν κάτι που δεν έπρεπε να συμβεί» τόνισε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος συμπληρώνοντας πως ο κατηγορούμενος, ο οποίος εμφανίζεται να έχει σοβαρά προβλήματα υγείας, έχει μετανιώσει.

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε επίσης