Η νέα επίθεση του Thomas Markle για τη Meghan: «Πετάει το όνειρο για τα λεφτά!»

 

 

Ο πατέρας της Meghan Markle έκανε για μία ακόμη φορά την «εμφάνισή» του και κατηγόρησε την κόρη του ότι «φτηναίνει» τη βρετανική βασιλική οικογένεια, σε συνέντευξή του, μέρος της οποίας δόθηκε στη δημοσιότητα την επομένη της ανακοίνωσης από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ότι ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του δεν θα είναι πλέον ενεργά μέλη της μοναρχίας.

Τα ανάκτορα ανακοίνωσαν το Σάββατο ότι το ζεύγος δεν θα χρησιμοποιεί πια τον τίτλο της «Βασιλικής Υψηλότητας» και θα πάψουν να λαμβάνουν δημόσιους πόρους.

Αναταραχή προκλήθηκε νωρίτερα αυτόν τον μήνα στη βρετανική μοναρχία όταν ο Harry και η Αμερικανίδα πρώην ηθοποιός σύζυγός του, ανακοίνωσαν πως θέλουν να περιορίσουν τα επίσημα καθήκοντά τους και να περνούν περισσότερο καιρό στη Βόρεια Αμερική.

Η χθεσινή ανακοίνωση των ανακτόρων εκδόθηκε μετά τις συζητήσεις που έγιναν τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στη βασίλισσα Ελισάβετ, την οικογένειά της και αξιωματούχους, για το πώς αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει στην πράξη, για τον 35χρονο Harry και την 38χρονη Meghan Markle.

Ο Tomas Markle είπε σε ντοκιμαντέρ του «Channel 5» πως πιστεύει ότι η Meghan πετάει «το όνειρο κάθε κοριτσιού».

«Είναι απογοητευτικό επειδή είχε πραγματικά το όνειρο κάθε κοριτσιού. Κάθε κορίτσι θέλει να γίνει πριγκίπισσα και αυτή το απέκτησε και τώρα το πετάει, και φαίνεται πως το πετάει για τα χρήματα», είπε.

Το «Channel 5» μετέδωσε μέρος της συνέντευξης σήμερα και ανακοίνωσε ότι ολόκληρο το ντοκιμαντέρ θα μεταδοθεί «μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες».

Ο Tomas Markle περιέγραψε τη βασιλική οικογένεια ως «έναν από τους σπουδαιότερους και μακροβιότερους θεσμούς που υπήρξαν ποτέ» και πρόσθεσε πως, όταν η Meghan παντρεύτηκε τον Harry τον Μάιο του 2018, ανέλαβαν την υποχρέωση «να αποτελούν μέρος της βασιλικής οικογένειας και να την αντιπροσωπεύουν».

Διαβάστε επίσης