Πάτρα: Συλλήψεις 11 αλλοδαπών στο Λιμάνι!


Στη σύλληψη εννέα αλλοδαπών προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη ελέγχου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, σε Φ/Γ όχημα με οδηγό έναν 52χρονο αλλοδαπό, διαπιστώθηκε η ύπαρξη ειδικά διαμορφωμένης κρύπτης εντός του χώρου του φορτίου του οχήματος, όπου βρίσκονταν επιμελώς κρυμμένοι οκτώ (08) αλλοδαποί, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να τους μεταφέρει παράνομα στο εξωτερικό.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω Φ/Γ όχημα, η άδεια κυκλοφορίας και τα κλειδιά του  εν λόγω οχήματος, μια (01) συσκευή κινητής τηλεφωνίας, καθώς και μια συσκευή gps/tablet. 

Επίσης, στη σύλληψη δύο αλλοδαπών, ηλικίας 23 και 37 ετών, προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι οι ανωτέρω αλλοδαπές κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
 

Διαβάστε επίσης