Ζάκυνθος: Άγρια δολοφονική επίθεση «βλέπουν» οι Αρχές πίσω από τον θάνατο της συμβολαιογράφου – Εντοπίστηκε νεκρή στο γκαράζ της

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Κρυονερίου Ζακύνθου, έπειτα από τη δολοφονία μιας 69χρονης συμβολαιογράφου, έξω από το σπίτι της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το zantetimes.gr, η άτυχη γυναίκα δέχθηκε άγρια επίθεση από αγνώστους κατά τη διάρκεια της νύχτας, με πιθανό κίνητρο τη ληστεία.

Οι Aρχές έχουν ξεκινήσει εκτεταμένες έρευνες στην περιοχή, συλλέγοντας στοιχεία τόσο από το σπίτι της γυναίκας όσο και από κάμερες ασφαλείας.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν προκύψει κρίσιμα ευρήματα, ενώ το πόρισμα του ιατροδικαστή Πατρών Κωνσταντίνου Γκότση που έφτασε με πλοίο στο νησί, αναμένεται να ρίξει περισσότερο «φως» στην υπόθεση.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η 69χρονη μητέρα δικηγόρου μαχαιρώθηκε άγρια από έναν ή περισσότερους δράστες, πιθανώς στην προσπάθειά της να διαφύγει.

Πληροφορίες του Tempo24.News αναφέρουν πως η γυναίκα εξέπνευσε από ακατάσχετη αιμορραγία εξαιτίας τραύματος στον μηρό.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς προκειμένου να διαλευκανθεί το έγκλημα και να εντοπιστούν οι δράστες.

 

  Νεκρός εντοπίστηκε 41χρονος σε αμπελώνα – Φέρει τραύμα από πυροβόλο όπλο

Σεισμός στην Κρήτη: Η αντίδραση γάτας την ώρα των 6,1 ρίχτερ στον Άγιο Νικόλαο

Κηδεύονται στην Πάτρα

ΣΥΡΙΖΑ: Ντροπιαστικές οι δηλώσεις Βούλτεψη και Πέτσα για την Γάζα

Άσκηση σεισμού, φωτιάς και εκκένωσης κτιρίου στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Κ. Τσουκαλάς για Γάζα: Η εξωτερική πολιτική δεν μπορεί να ασκείται κυνικά

Γιώργος Μπαρτζώκας: Σκεφτόμαστε μόνο την Μονακό

Δέσποινα Βανδή: «Ο Βασίλης φώτισε τη ζωή μου»