Ζάκυνθος: Άγρια δολοφονική επίθεση «βλέπουν» οι Αρχές πίσω από τον θάνατο της συμβολαιογράφου – Εντοπίστηκε νεκρή στο γκαράζ της

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Κρυονερίου Ζακύνθου, έπειτα από τη δολοφονία μιας 69χρονης συμβολαιογράφου, έξω από το σπίτι της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το zantetimes.gr, η άτυχη γυναίκα δέχθηκε άγρια επίθεση από αγνώστους κατά τη διάρκεια της νύχτας, με πιθανό κίνητρο τη ληστεία.

Οι Aρχές έχουν ξεκινήσει εκτεταμένες έρευνες στην περιοχή, συλλέγοντας στοιχεία τόσο από το σπίτι της γυναίκας όσο και από κάμερες ασφαλείας.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν προκύψει κρίσιμα ευρήματα, ενώ το πόρισμα του ιατροδικαστή Πατρών Κωνσταντίνου Γκότση που έφτασε με πλοίο στο νησί, αναμένεται να ρίξει περισσότερο «φως» στην υπόθεση.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η 69χρονη μητέρα δικηγόρου μαχαιρώθηκε άγρια από έναν ή περισσότερους δράστες, πιθανώς στην προσπάθειά της να διαφύγει.

Πληροφορίες του Tempo24.News αναφέρουν πως η γυναίκα εξέπνευσε από ακατάσχετη αιμορραγία εξαιτίας τραύματος στον μηρό.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς προκειμένου να διαλευκανθεί το έγκλημα και να εντοπιστούν οι δράστες.

 

Εορτασμός της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας» και της μνήμης του Αγίου Αρτεμίου στην Πάτρα

Αχαΐα – Απίστευτο τροχαίο: Εκσκαφέας παρέσυρε ΙΧ και το πέταξε σε χαντάκι – Επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό των επιβατών ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Εκατοντάδες στην κηδεία του Γιάννη Πανίτσα! Το συγκινητικό βίντεο

Δυτ. Ελλάδα: Άφατη θλίψη για την 16χρονη Ζωή – Άννα Μπακατσέλου που “έφυγε” ξαφνικά

Μιντιλόγλι: Έπεσε από φορτηγό στα έργα – Τραυματισμένος οδηγός στο νοσοκομείο (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ανήλικοι επιτέθηκαν σε συνομήλικό τους και τον έσπασαν στο ξύλο

Πάτρα: Χαμός στο Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα τον αείμνηστο Ανδρέα Αποσκίτη! Καταψήφισε η Δημοτική Αρχή (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Αγωνία για τον ψαροντουφεκά που χάθηκε στην θάλασσα του Ρίου – Συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες