Πιτίνο: Ποιους ζήτησε για συνεργάτες στην Εθνική

Όταν ο Ρικ Πιτίνο ανέλαβε τα ηνία της Εθνικής ενόψει Προολυμπιακού τουρνουά, είχε διαφανεί πως ο πιο δυνατός υποψήφιος για τη θέση του ασίσταντ ήταν ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Αυτό επιβεβαιώθηκε στη συνάντηση που είχαν οι συνεργάτες του 67χρονου τεχνικού με τους ανθρώπους της ΕΟΚ, αφού ο Πιτίνο ζήτησε να δοθεί η μία από τις τρεις διαθέσιμες θέσεις των βοηθών του στον τεχνικό του Ηφαίστου Λήμνου.

Από εκεί και πέρα, ο θρύλος του NCAA θέλει Αμερικανούς για τα υπόλοιπα δύο κενά, ενώ ελληνικό στοιχείο αναμένεται να υπάρχει και στο τμήμα σκάουτινγκ.

Εκεί ο Πιτίνο πρότεινε ως υπεύθυνο τον Νίκο Παππά που είναι βοηθός του και στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, ενώ ζήτησε ακόμα δύο ανθρώπους για να «σκανάρουν» τις αντίπαλες ομάδες.

Σε ό,τι αφορά την θέση του γυμναστή, ο Πιτίνο επιθυμεί την ένταξη του Κώστα Χατζηχρήστου της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο επιτελείο της «επίσημης αγαπημένης».

Έτσι, ο τεχνικός της Εθνικής και των πράσινων εξέφρασε κι επίσημα τη θέλησή του για μεγάλο τιμ στο πλευρό του, ενώ στο μέλλον θα ξεκαθαρίσει αν η ΕΟΚ θα εγκρίνει τα συγκεκριμένα αιτήματα.

Πηγή: filathlos.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ